Szólni kell a kórházban, hogy nem akarok szoptatni? Hogy megy ez?
"de van az is....de minek szenvedjen??:) "
Légyszi, mond, hogy ez irónikus volt, azért a szmájli. :)
Igen ironikusan irtam...szmájli is ezért ment.
Én császárral szültem,de utána a felépülés tovább tartott mint ha simán szülhetek.
De a kérdezőn látszik h elsőbabás,azt hiszi akkor ott nem fáj,és majd "hazaballag"...hát én inkább szenvednék pár órát,utána napokig ugymozogtam mint a lassitott felvétel.
minek ezek a győzködő válaszok, h a magnákórház jó és megéri... senki sem állított mást, most mégis minenki érvel kiáll mellette, holott nem is érte támadás a magánkórházakat :)
kérdező, óriási különbség van magán és állami kórház között, ha megszületik a baba, állami ellátás környékére se kerüljetek, ha elfogadsz egy jótanácsot. a kérdésedre meg az a válasz, h szólj, akár jó előre is, vmikor a harmadik trimeszterben és mire befekszel, minden el lesz intézve, gördülékenyen fog menni, senki nem szól egy rossz szót sem és nem verik be a babád fejét a csapba (WTF!?). nekik ez nem lesz fura, valószínűleg sokszor találkoztak már ezzel a kívánsággal és a kismamik között is sok hasonszőrűvel fogsz találkozni - már ha akarsz, mert egyágyas szobában leszel, ki se kell tenni a lábad, ha nem akarod.
75
sorry az offért, kérdezhetek tőled privátban a császárról?
74
Én nem védtem a magánkórházakat, csak valaki írta, hogy miért fizetni, ki lehet bírni. Egyrészt ki lehet, de miért. Másrészt az állami kórházakban is tömve van az orvos, személyzet. Csak erre fel írtam, hogy megéri magánban szülni, ha megteheti az ember.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés :)
Arra is válaszoltam korábban, egy magánban senki nem fog beszólni, szólni kell azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!