Önzőség tőlem, hogy már nem akarok szoptatni?
Szerintem a babádnak fontosabb, ha anyukája nyugodtabb, de tápszert ad, mint ha érzi a feszültségedet, és csurran az anyatej. Én is azt mondanám, hogy hagyd a kísérletezést.
Biztos lesz, aki mást tanácsol, de szerintem az egyik legfontosabb dolog babának és kisgyereknek egyaránt, ha nincs magasfeszültség körülötte.
Engedd el magadtól azt, ami görcsben tart. Nem vagy önző, inkább csodálatos, hogy ilyen sokat megtettél az anyatej érdekében, és három hónapon át fáradtságot, pénzt és cicit nem kímélve, anyósi beszólások közepette küzdöttél.
S ha elfogadja a tápszert is a pici, akkor végképp ne kínozd magadat tovább, se testileg, se lelkileg.
Nagy kérdés, hogy valóban nem akarsz, vagy csak a harc miatt meg a macera miatt ment el a kedved.
Ezt ha átgondolod, magadnak kell eldöntened.
Ha egyébként szeretnél szoptatni és élveznéd is ezeket a pillanatokat,máson kell változtatni. Ha nem jelent semmit számodra akkor nyugodtan fejezd be. Viszont ha elkezded a tápot tudnod kell, hogy u.o. arányban fog a tejtermelésed csökkenni. Vsz. azért nem kell már annyira cici a babádnak mert rákapott a cumira. Ha te csak mizériának és külsőségnek érzed a szoptatást nyugodtan fejezd be, senkinek semmi köze nincs a döntésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!