Ha nem akarok szoptatni, mi lesz a tejemmel?
le kell szivnod pumpával,de a védőnő elmondd mindent.
minek vállaltál gyermeket ha a melled többet jelent?ez csak egy mellékes kérdés.
egyrészt én úgy tudom, hogy nem a szoptatástól fog lógni, hanem attól mert tej termelődik benne, megnő, majd kiürül, és összeesik, és ez akkor is megtörténik ha a csapba folyatod az anyatejed
másrészt nem mindenkinek lesz lógós, ez szerencse, genetika kérdése
harmadrészt tényleg minek vállalsz babát, ha a melled formája fontosabb, mint a gyermeked egészsége?
A terhesség alatt is megnövekszik a mell, sokaknak már ettől lógós lesz, másnak meg több gyerek több évi végigszoptatása után sem. A fejés egyébként megterhelőbb a szöveteknek, mint szoptatás.
Ha egyáltalán nem rakod mellre a babád - hanem rögtön tápszert kap -, nem hiszem, hogy nagyon beindulna a tejtermelésed. Viszont a gyerekednek egészségileg is legjobb az anyatej, neked is segít, hogy hamarabb visszahúzódjon a méhed, plusz a szoptatás egy igen különleges kapcsolat a babáddal, amit kár csak ez irányú félelmeid miatt kihagyni.
Egyetértek, nem a szoptatástól lesz lógós a "szexi dudád".
Én is plasztikáztatni fogom, ha nem áll vissza számomra megfelelő módon az eredeti (közeli) állapotra, de a gyermekemnek megadom a lehető legjobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!