Rossz anya vagyok, ha nem akarok szoptatni?
Vegyél vagy bérelj egy elektromos mellszívót, azzal teljesen ki tudod üríteni szerintem, hogy ne gyulladjon be a melled. Inkább anyatej cumisüvegből, mint a tápszer.
De persze ez csak az én véleményem, Te tudod mit teszel, és nyilván a Te egészséged is ugyanolyan fontos, mint a Babácskáé :)
Szia!
Én megértelek...Én 3 hónapja szültem az első babámat.Ő nem igazán akar szopizni születése óta, így fejem neki, kiegészítésnek meg tápot kap, mert fogy a tejem, meg én is hajlamos vagyok mellgyulladásra sajnos, így a jobb mellemben már 3 hónapja van egy nagy, és durva csomó!!!
Szóval ha valaki, én megértelek... nekem is csak a lelkiismeretem nem hagyja a dolgot, de már nagyon ott vagyok, hogy hagyom a csudába, mert a kisfiam ellök szopi közben (kézzel, lábbal hadonászik, ha 10-ből kétszer egyáltalán elfogadja, már ott tartunk, hogy üvegből se akarja elfogadni a tejet, csak a tápot...)
Tudom, mások véleménye mennyire tud befolyásolni, de valahogy el kell engedni a füled mellett....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
ezt én tettem fel...
egyrészt keress rá neten a mellgyulladásra, mert én pont ma találtam róla jó cikkeket, csak mivel mobilról vagyok, ezért nem tudok belinkelni.
azt írta az egyik, hogy nem szabadna lefejni a tejet, mert így túlkínálat alakul ki és ez hozza maga után a gyulladást.
én ezt nem tudtam. azért kerestem rá, mert 2 napja szültem a negyedik babámat és idáig mindegyiknél begyulladt a mellem, ahogy neked és most nagyon szeretném elkerülni.
nekem a harmadiknál mikor ismét úgy jártam, akkor nem hagytam abba és sikerült is 2 és fél évig szoptatni.
de nem hiszem. hogy ettől rossz anya lennél.
6os vagyok:
hahó, szerinted akinek begyulladt, az annyira hülye, hogy nem ismeri a mellszívót? én is használtam és mégis többször átéltem.
a mellszívó meg amúgy is túltermelést okoz és ez is kiváltó ok lehet akár.
hahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!