Szólni kell a kórházban, hogy nem akarok szoptatni? Hogy megy ez?
ja, nyilvánvalóan nem áll gyógyszeres kezelés alatt, stb, mert az ilyen esetekben nem ő szólna, hanem neki szólnának a kórházban, h tilos szoptatnia.
felesleges találgatni, elég egyértelmű, szerintem
# 21
Ez komoly?!Honnan tudod,hogy ilyeneket csinálnak?
# 25
A Rose-ban szülök,Pesten.
Miért kell ennyit problémázni azon,hogy mi az indokom?!
Nem fogok szoptatni,így döntöttem és kész.Kétlem,hogy én lennék az első anya,aki a tápszer mellett dönt.
Nem attól lesz valaki jó anya,mert anyatejet ad a babájának 2 éves koráig.
# 31
Szerinted a tápszeres etetés mi,ha nem táplálás? :)
Ne a szoptatás legyen már a döntő dolog abban,hogy legyen-e gyerekünk a párommal vagy sem.
Étem...igy más,magánban szülsz,ezért lesz császár,mert te kéred,ott nem néznek rád majd rossz szemmel,mert a hozzád hasonlok mind ezt csinálják...de még mindig nem nőttél fel annyira adologhoz hogy megértsd az előtejben a baba számára pótolhatatlan dolgok vannak,ami egyik csodatápszerben sincs meg.de valoban a te döntésed,de akkor ne itt érdeklődj...
amugy nem azt mondtuk hogy évekig szoptad,hanem legalább pár napot....de ne kérdezd majd itt pár év mulva hogy miért is beteges örökké a gyereked...
Magánkórház,császár, már értem...
Ott nem fognak problémázni te vagy a fizető vendég....
Szerintem közel 1 milláért, úgy fogják csinálni, ahogy te akarod. Szólj és kész. Ha meg nem tetszik valakinek, akkor mond meg a véleményed és kész.
Ez nem közkórház, itt a beteg diktál.
Véleményt nem írok. Már mást sem, hisz kiderült olyan helyen fogsz szólni, ahol nyilván mindenki megtartja a véleményét magának a pénz fejében. Tehát nem állami kórházban, ahol azt hiszem pokol lenne az életed. Mert ott szinte annak is az a csecsemősök miatt aki mindent könyv szerint csinál.
DE! Igenis rossz anyának tartalak, ha az előtejet nem adod meg a kicsinek. Ez olyan mintha beteg gyereknek nem adnál gyógyszert, vagy éhező gyereket nem etetnél meg. Mert az előtej az egyik legfontosabb dolog a világon a kisbabának! A többiről dönthetsz belátásod szerint, de az előtej fontos és ha ezt megtagadod, akkor igenis rossz vagy.
Nekem nem indult be a tejem, 3 napig jártak rám a csecsemősök könyörögtek, hogy legalább pár csepp előtejet tudjak teremteni. 4-dik nap végre kijött kb 10 csepp. Megszenvedtem érte iszonyúan. Azt mondták ezzel megadtam a babámnak ami a legfontosabb jelenleg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!