Szólni kell a kórházban, hogy nem akarok szoptatni? Hogy megy ez?
Ha nem akar, akkor nem akar. Ennyi. Én sem akartam mert undorodtam az egésztől, mégis végigszenvedtem 2 hónapot. Igen, megbántam, mert nem úgy kellett volna eltelnie az első 2 hónapnak a babámmal, hogy 3 óránként bőgök amikor szoptatok, mert ideges vagyok annyira utálom. A védőnő meg azt mondta ne adjam cumisüvegből, én barom meg hallgattam rá. Onnantól kezdve nyugodt a baba is, és én is, amióta abbahagytam.
A kórházban én nem packáznék a csecsemősökkel, hiszen ők vigyáznak a gyerekedre, ha dolgod van, ők fürdetik. Nálunk biztos, hogy ezt rajta bosszulnák meg. Pl leszarják, ha sír, fürdetésnél nem figyelnek, odaverik a kis fejét a csaphoz, stb. :(
"Nálunk biztos, hogy ezt rajta bosszulnák meg. Pl leszarják, ha sír, fürdetésnél nem figyelnek, odaverik a kis fejét a csaphoz, stb. :("
bocs az offért, ezek szerint kórházban dolgozol?
Ha szólsz, valószínűleg nem lesznek veled túl segítőkészek, beszólhatnak, és ott keserítik meg az életed, ahol tudják. Nagyon egyszerű: úgy gondolják, hogy a babának a legjobb az anyatej (amúgy nem hülyeség)
Esetleg beszéld meg a dokiddal, hogy írjon gyógyszert apasztásra. Azon nem gondolkoztál, hogy a kórházban szoptatsz, otthon meg már nem?
Tápszer mindig van elkészítve a kórházban, de sztem megcsinálhatod te is.
Tényleg érdekel, hogy miért nem szeretnél szoptatni.
Én kiváncsi lennék az okára,mert nem mindegy,hogy csak a melleidet félted,pszichologiai dolog áll a háttérben,vagy gyogyszeres kezelést kell kapnod?ha leirnád,lehet itt is máshogy állnának a kérdésedhez.
Ha "csak" a melleidet félted,elsö napokban szoptasd nyugodtan(meg az a pár csepp előtej ami van,az nagyon fontos a babának,nézz utána nyugodtan,ezt semmiféle vitamin enm pótolhatja),otthon meg ezeket ritkitod és ááttérsz a tápra igy fokozatosan el is apad a tejed.
De mivel császárod lesz,itt orvosi dolog lehet a háttérben,ha ezt igy előre tudod.Akkor meg időben szolj mindenkinek hogy mondjuk gyogyszert fogsz szedni és nem szoptathatsz,ugy másképp állnak majd az egészhez,és segitenek.
Én azt nem értem, hogy milyen tápszert akarsz magaddal vinni a kórházba. Hogy döntöd el, hogy melyik kell a babádnak az ezerféle közül? Vagy előre íratsz fel tápit a gyerekorvossal?
Nekem egyébként 8 nap után lövellt be a tej császár után. Koraszülött ikreim voltak, nem vártak a tejemre, adtak nekik spec. korababás tápszert.
Látták, hogy folyton próbálkozom a fejéssel, így nem piszkáltak a tejhiány miatt. Az egyik orvos kérdezett csak rá szigorúbban, hogy ugye próbálok fejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!