Nem akarok szoptatni, kórházban megengedik?
Igen, lehet.
Szólsz szülés után, hogy nem szeretnél szoptatni, tápszert kérsz.
(De arra készülj fel, hogy megpróbálnak majd meggyőzni, és nem azért, mert lusták elkészíteni a tápszert.)
Megengedik. Mondd hogy nincs tejed. Senki nem fogja ellenőrizni, hogy van-e vagy nincs-e.
Vagy egyből kérj gyógyszert az apasztásra és mondd hogy nem tudsz szoptatni eü okokból.
3-as: de igen, ellenőrzik!
Tehát at nem jó ötlet, ha a kérdező hazudik.
Nekem későn indult be a tejtermelés és mikor ezt elmondtam a csecsemősnek, hogy talán kérni fogok tápszerkiegészítést, ő maga fogdosta meg a melleim, hogy megnézze milyen állapotban van.
Nem minden kórházban esnek a kismama mellének, hogy ellenőrizzék, hogy jön-e a tej. Nekem egyik szülés után sem indult meg azonnal a tejem. Persze akad csecsemős, aki szeretne segíteni, de a többséget nem érdekli (legalábbis nálunk) még az se, hogy helyesen tesszük e mellre. De az tuti, hogy szekálni fognak vele. Én is nagyon akartam szoptatni a nagyobbik fiamat, mégis elég csúnyán bántak velem.
Nem tudom mi az ok, hogy miért nem akarsz, nem is firtatom. De ha olyan, nem lehet, hogy elmondd nekik? Ha nem, akkor meg elég határozottnak kell lenned és úgy közölni, hogy nem akarsz szoptatni. De hazudozni, vagy csak azért gyógyszert szedni nem éri meg, hogy ráfoghasd.
Minden kórház más. Csak úgy tudod meg, hogy nálatok hogy állnak hozzá, ha megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!