Hogy tudom megoldani az etetést ha egész nap az állatkertben vagyunk?
A problémaám az h 7hetes anyatejes babámmal megyünk kirándulni állatkertbe hétvégén.A szoptatást akkor kihagynám mert igaz kocsival megyünk de az állatkertből nem jöhetek ki,mert egyszeri belépés van ugye,bent meg nem fogok a wc-ben etetni,meg macerás is lenne mert több mint 1órát is szokott cicin lenni.Viszont ha így megyünk valahová szoktam kivenni a fagyasztóból tejet és azt visszük.Igen ám de ilyen hosszú útra/fél-egynap/még nem mentünk.Hogy tudom megoldani h amit elviszek tej ne romoljon meg ha egész nap a táskámban van ilyen melegben.Vagy ha hűtőtáskába viszem akkor hol tudom megmelegíteni?Gondolom sehol.
Valami megoldás csak van,érlek segítsetek!
A másik meg h ha nem szoptatom szinte egész nap akkor a melleim szétdurrannak estére.Menyjek a wc-be és fejjek?Én ezt már végképp nem értem.Ti hogy csináljátok?
nem tudok trükköt, mert nem tudom hogy tudnád felmelegíteni, de ha kocsival mentek, akkor hívd fel az állatkertet, hogy van e lehetőséged ezmiatt kimenni. biztos kiengednek meg vissza is. A cumisüveget ha megtöltöd akkor mindig egyet vegyél ki a hűtőtáskábol a sima táskádba és szobahőmérsékletűre fog melegedni. Vagy lehet kapni cumisüveges ételmelegítőt a brendonban is, gondolom máshol is 2000ft körül van, de ahhoz is szivargyujtó kell, úgyhogy csak ki kéne menni a kocsihoz.
A wc-t nem ajánlom nem higiénikus. Inkább lehet jobb lenne máshol kirándulni, mert nagyon kényelmetlen napod lehet.
Remélem van valakinek jobb ötlete mint nekem.
jó kirándulást!
Szia.
Lefagyasztva vidd magaddal,e´s az a´latkert büfe´jében,vagy az e´tteremben biztosan megmelegítik neked ha megke´red az ott dolgozók valamelyike´t.A melleid meg valószínü,hogy majd megindulnak,ezért ke´szülj több melltartóbetéttel.
A másik,hogy menjetek máshova´,ahol tudsz szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!