Aki kipótolja tápszerrel az anyatejet az, hogyan csinálja? Előbb szoptat, leméri a babát, hogy mennyit evett és utána készít még tápszert vagy egy egész etetést pótol, tehát nem szoptat csak tápszert ad?
Én soha nem mértem. Szopi, tápszer bekészítve, ha éhes maradt, az egyértelmű volt, és kapta az üveget.
De nekem sose volt elég tejem.
1: Ezért nem kell mérni, mert sokkal nagyobb az esélye, hogy valótlant mérsz/rossz következtetést vonsz le, mintha nem mérnéd (legalábbis szopi körül).
2: Szopit sose hagyj ki egészében, mert azzal apasztod aztán különösen jól a tejed. - Márha nem ez a konkrét célod.
3: Ha pedig pótolsz, nagyon sok mindenre fokozottan kell figyelni, ha mellette azért minél tovább szeretnél még szoptatni is.
4: De, mielőtt egyáltalán pótolni kezdesz, nézz/kérdezz utána több helyen is, hogy biztosan kell-e - de lehetőleg ne a védőnőtől, gyerekorvostól, mert ők hajlamosak túltúl gyorsan receptet írni. Én szopis tanácsadót javaslok neked ezügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!