Miért szólják le azokat a kismamákat, akik tápszerrel kénytelenek etetni a babájukat, illetve kiegészítést kell adniuk az anyatej mellé?
szerintem azt gondolják,hogy lusta voltál szoptatni.
nekem is vannak olyan ismerőseim,akiknek egyszerű volt tápszerezni,mert azt gyorsabban megitta.
sokan nem is tudják mi van a háttérbe,csak rögtön ítélkeznek..!
szerintem jobb ha nem is foglalkozol az ilyenekkel
Egyet értek az első hozzászólóval, rögtön ítélkeznek az emberek. Tény, hogy sokan kényelmi szempontból választják a tápszert, de nyilván nem minden anyuka eteti ezért táppal a babáját.
Az én kislányom 2,5 hetes korától kezdve kapott tápszert, mert egy gyógyszeres kezelés miatt nem szoptathattam és hiába fejtem, elapadt a tejem.
A saját anyósomék ítéltek el emiatt és vádaskodtak, hogy nem jól fejtem, nem eleget..., ezért nincs tejem. Nem lehetett nekik megmagyarázni, hogy nyilván a betegséggel járó stressz is hatással van a dologra. Borzasztóan éreztem magam és elérték, hogy valamelyest én is hibáztassam magam.
Na még egy jó téma.A 97 válaszos kérdést még el sem felejtettük rendesen.Az is lehet most csend lesz,mert elfáradt mindenki.
Ami a tápszert illeti,hát én sem vagyok nagy barát vele,szerencsére nem kellett soha,amúgy nekem is az volt az érzésem,hogy "méreg".De ez csak személyes vélemény.Mikor kell,akkor nincs mese.
Ez pont olyan,hogy undorodom a bolti csirkétől,mert tudom mi van benne.De ha az anyám udvarán nem szaladgálnának a házi szárnyasok,akkor biztos megenném,mert nem lenne más választásom.
Nekem fordított észrevételem van.Inkább azokat szólják meg,akik több ideig szoptatnak.Nem tudom melyik szoptatós szólja meg a nem szoptatóst.
A tápszerezös anyukák magukra vesznek mindent,és próbálnak magyarázkodni.
A szoptatás a világ legtermészetesebb dolga,nem értem miért kell annyit agyalni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!