Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit gondoltok a nyilvános...

Mit gondoltok a nyilvános szoptatásról?

Figyelt kérdés

Nekem is van 3 gyerekem de egyiket sem szoptattam nyilvános helyen. Mostanában sajnos viszont egyre többet látok ilyet, ma pl a villamoson szoptatott egy anyuka tegnap meg az étteremben az asztalnál csak úgy simán (még a felsőjét s levette teljesen) úgy hogy körülötte ott ebédelt vagy 50 másik ember.. De láttam már az egyik nagy bevásárlóközpont padján is szoptatni anyukát pedig azokban még külön szoptató szoba is ki van alakítva..

Annyira gusztustalan, miért nem lehet ezt elintézni otthon, a mosdóban vagy félrevonulni egy olyan helyre ahol nem látnak?

2013. márc. 3. 16:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom akkor a szövegértés nulla egyes embereknél...Tényleg kezd elmenni a kedvem ettől a helytől, az ember jóakarattal, őszintén válaszol és rögtön ugranak rá...
2013. márc. 8. 13:33
 22/22 anonim ***** válasza:
én nem pontoztalak le csak leirtam mi bökheti más szemét
2013. márc. 9. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!