Vehetek be Coldrex-et? Az van ráírva, hogy terhesség alatt nem, de a szoptatásról semmi tiltás (csak annyi, hogy bármit szedni akar a jóember, kérdezze meg a gyógyszerészt).
Kombinált készítmény az is, én nem venném be.
Torokra Tantum Verde, sok folyadék és C vitamin.
Jobbulást!
5 hetes babánál semmiképp ne tápszerezz, főleg, ha "nem halálos", már bocsánat. Én is tudom, milyen rossz kis gyerekekkel betegnek lenni, de akkor sem érdemes kockáztatni egy cumizavart, hogy becsomósodjon a melled, kis mellgyulladás mellé stb.
A lándzsás szirup jó ötlet!
első
Hát, gyakran van olyan, hogy akár egy hét teljes szünet után még folytatódik a vérzés.
Én megvárnám a kontrollt, meg is vártam, mindháromszor. (Legutóbb nem is volt nagy élmény a fürdés, mert a hüvelyem még olyan tág volt, hogy befolyt a víz, és még fél napig csöpögött ki belőle... :o( )
A forró zuhany is jól tud esni, és ha annyi ideig folyatod magadra, amennyi vízzel megtelne a kád, az már nem is olyan rossz... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!