Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák, akik felesleg nélkül...

Anyukák, akik felesleg nélkül indultak és keveset híztak (max.10-12kg) híztak a szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, hogy akik egyébként is versenysúlyukról indultak és csak normál vagy kevés hízás volt a várandósságuk alatt, feljött e valami a szoptatás alatt?Kimondottan szoptatós anyukák érdekelnek, mert szeretném tudni van e összefüggés a szervezet súlyvisszatartó hatása és a szoptatás között. Nagyon sok anyuka, akik híztak átlag 15-20 kg szinte kivétel nélkül mind azt mondja a szoptatás levitte nekik a plusszt, na de mi a helyzet azokkal, akiken mondjuk nem volt plussz? Sógornőm 12kgot hízott felesleg nélkül indult és rá rögtön az első hetekben vagy 3-4 kg vissza is ugrott, ezért is érdekel...

2012. szept. 30. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
En minusszal jottem ki a korhazbol harom nap utan es nem hiztam vissza szoptatas alatt, de nem is fogytam.53-al kezdtem a terhesseget es 49-el jottem ki.
2012. szept. 30. 18:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 kilót híztam (ez van) szoptattam, de nem ment le. Egy év után jön a kistesó, gondoltam, most még jönnek a kilók, erre elkezdtem fogyni. Lassan az 5. hónapban soványabb vagyok, mint szülés után a sok plusz kilóval! A doki szerint ez esetemben a legjobb, amit történhet, a baba remekül van, csak feléli a feleslegem. Remélem, ez jó lökés lesz ahhoz, hogy szülés után visszanyerjem a régi formám.
2012. szept. 30. 18:53
 3/14 A kérdező kommentje:
hát ez szerencsés tényleg! :)
2012. szept. 30. 19:03
 4/14 anonim ***** válasza:
én 50kg-val lettem terhes, 10kg-t szedtem fel. A kórházból 54-el jöttem haza. Kizárólag szoptatok, és fogyok folyamatosan. 4,5hónapos a Kisfiam, már nem mérem magam, de jó, ha vagyok 48kg.
2012. szept. 30. 19:15
 5/14 anonim ***** válasza:

49 kg-val estem teherbe és 10 kg-t híztam. 52 kg-val jöttem haza és most annyi vagyok, amivel teherbe estem, pedig a baba 2 hós.

Nekem a szopi alatt zabálni kell, hogy tudjam tartani a súlyom (legalábbis az elsőnél is így volt).

2012. szept. 30. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:

58 kg-mal lettem terhes, 10 kg-t hiztam, majd 15 kg-t fogytam a szoptatas vegere.

Masogik terhessegemet 53 kg-mal kezdtem, 15 kg-t hiztam es 18 kg-t fogytam. Most vagyok 50, szerintem orulten keves.

2012. szept. 30. 20:14
 7/14 A kérdező kommentje:
lehet akkor azért abban valami, hogy akik terhesség alatt hiznak többet, azoknál nem véletlenül tartalékol a szervezet..mert különben vagy aláfogyunk annak amik voltunk kezdetekkor, vagy többet kell enni, hogy "ne fogyjunk el"..
2012. szept. 30. 20:43
 8/14 anonim ***** válasza:
normál súllyal estem teherbe (20,5ös bmi), 14et szedtem fel, Mikor a gyerek 2 hós volt még mindig 4kiló pluszban voltam, pedig szoptattam, majd 1 éves korára már 10 kiló plusz volt rajtam. Akkor terhes lettem a másodikkal... Most 20 kiló plusznál tartok, és tök ugyanannyit eszek, mint világéletembe, terhességkor és szoptatáskor sem ettem többet
2012. szept. 30. 22:15
 9/14 A kérdező kommentje:
és hány hetes vagy?
2012. szept. 30. 23:06
 10/14 anonim ***** válasza:

61ről indultam (19-es BMI), 70-nel mentem szülni, haza 64-gyel jöttem, az első 6 hétben 62ig ment le, azóta kezd visszajönni...

3,5 hós babó anyuja

2012. okt. 1. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!