Anyukák, akik felesleg nélkül indultak és keveset híztak (max.10-12kg) híztak a szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, hogy akik egyébként is versenysúlyukról indultak és csak normál vagy kevés hízás volt a várandósságuk alatt, feljött e valami a szoptatás alatt?Kimondottan szoptatós anyukák érdekelnek, mert szeretném tudni van e összefüggés a szervezet súlyvisszatartó hatása és a szoptatás között. Nagyon sok anyuka, akik híztak átlag 15-20 kg szinte kivétel nélkül mind azt mondja a szoptatás levitte nekik a plusszt, na de mi a helyzet azokkal, akiken mondjuk nem volt plussz? Sógornőm 12kgot hízott felesleg nélkül indult és rá rögtön az első hetekben vagy 3-4 kg vissza is ugrott, ezért is érdekel...2012. szept. 30. 18:44
11/14 anonim válasza:
173 cm vagyok.56 kilóról indultam,82-vel mentem szülni.72kg-mal jöttem ki a kórházból.(ez 3 hónapja volt)most 59 kg vagyok,szóval rengeteget fogytam sztem a szoptatás miatt.és rengeteg tejem van így is.
12/14 A kérdező kommentje:
köszi az infót utolsó, én is erre számítok hogy szépen lemennek majd a kilók!
2012. okt. 1. 12:31
13/14 timike26 válasza:
58 kg val kezdtem/hozzàteszem 175cm-vagyok/64kg val mentem szulni,60 kg szulès utàn 4 nappal.most 3 honapos a kislànyom ès nemhogy fohgytam,inkàbb hiztam...koszonhetoen a napi 4 liter bolti teànak,a farkasètvàgyamnak..ez van,majd ha nem szoptatok tovàbb lefogyok....
14/14 anonim válasza:
50 kilóval estem teherbe, 58 kilóval mentem szülni mindkét terhességemnél. Mindkét babámat gond nélkül szoptattam/ szoptatom, semmi nem jött rám, pedig zabálok, mint egy disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!