Kinek mi vált be az anyatej mennyiségének növelésére?
Figyelt kérdés
Én próbáltam már több félét.3 hónapos a babám(20-án volt).Kb. 1 hetes korától iszom a Laktoherb teát,próbáltam már a rántott levest,alkohol mentes sört,napi kb. 3 liter folyadékot iszok(1,5 liter tea+1,5-2 liter ásványvíz),a görögszénamag kapszulát,de semmi hatás.Egyébként ha van valaminek hatása mennyi idő után veszed észre? Azt is hallottam,hogy a baba 3 hónapos korában csökken a tej mennyisége 1-2 hétig aztán újra lesz(védőnő mondta),de nekem már majdnem 2 hete kevesebb,előtte se volt túl sok.Kinek mi a tapasztalata?2013. márc. 3. 12:06
11/14 anonim válasza:
Fejjél sokat, még akkor is, ha nem jön semmi a cicidből. Van még a kecskerutafű, Fitolac tea, próbáld ezeket.
Homeos bogyók: Urtica Urens 5ch, Ricinus Communis 5 ch, ezeket napi 3x5 golyóval adagold. talán 7 nap után szünetet kell tartani, már nem emlékszem, olvass utána a neten.
12/14 anonim válasza:
Nekem a gyakori szoptatás és fejés vált be.
13/14 xStefix válasza:
Hogy egy tanácsadót idézzek: "A legkülönbözőbb csodaszerekről, bogyókról és ételekről-italokról a legeldugottabb faluba is eljutnak az információk, de a helyes szoptatási technikáról nem... pedig ez a titka mindennek." ;)
Kérdező, ha gyakrabban szoptatsz, az akár már önmagában is elegendő lehet. (Nekem pl. elég.) - Amit ezen túl teszel, az már csak segíti a szoptatás serkentő hatását; de nem helyettesíti azt!
14/14 dorka6 válasza:
Nekem az igény szerinti szoptatás vált be. Mindig mellre tettem a babát, amikor szerette volna és hagytam cumizni is. Ennek nagy szerepe van abban, hogy több tej termelődjön. Nagyon fontos, hogy éjszaka se teljen el több 4-5 óránál két szopi között. Ha ettől se lenne elég tejed, próbálj napközben legalább négyszer, ötször fejni! Remélhetőleg néhány napon belül megtapasztalod, hogy egyre több tejed lesz. Szerintem elég, ha annyit iszol és azt ami jól esik. Szopi közben például biztosan jól jön egy pohár gyümölcslé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!