Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fogyni fogok tovább?

Fogyni fogok tovább?

Figyelt kérdés
Mióta hazajöttünk a kórházból, azaz 4 hónapja, lefogytam 8 kilót a szoptatás alatt. Nem diétázom, csak nem eszek mindenfélét össze-vissza. Most úgy 2-3 hete megállt a fogyásom, igaz ez idő alatt több alkalommal ettem én is a gyerekekkel nasikat (mértékkel azért). Vajon ez miatt állt meg vagy ez normális, hogy egy időre lelassul/megáll?

2013. febr. 27. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Minél kevesebb a felesleg, annál lassabban fogysz.
2013. febr. 27. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem normális. de hamarosan jön a tavasz akkor egy kis plusz sétával megindíthatod. :) nekem a szoptatás nagyon jót tett, pedig szó szerint nagyrészt csak feküdtem, mégis sokat fogytam.
2013. febr. 27. 07:41
 3/5 A kérdező kommentje:
:-)) igen mostmár mi is szívesebben mozdulunk ki több órás sétákra is! amúgy 6-7 kilóm van,amit le kell adjak (60-ra).
2013. febr. 27. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is sokáig szoptattam, és nagyon lefogytam. Igaz, soha nem voltam egy húsos nő, de terhességeim alatt sikerült mindig felszedni 12-15 kg-ot, amit fél éven belül le is adtam.
2013. márc. 1. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
én 22 őt híztam, de 15,5 kiló már lement. még 6,5 van. de sztem le fog menni ;-)
2013. márc. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!