Hogyan tudnék tovább fogyni?
Mind a ketten szuper jók vagytok!
Tej: nincs rá szükség, ha valami, akkor inkább ellenség, mint barát.
Ital: próbálkozz, ezerféle tea van (nekem a híg hibiszkusz virág jött be).
Hús: szárnyas és hal, tökéletes, egyél annyit, amennyi belédfér.
Kenyér: jobb elfelejteni. Nem értem, hogy miért kell enni reggel a suliban. Miért nem regelizel otthon? Pl. bedobsz a serpenyőbe valami zöldséget, párolod, ráütsz egy tojást, fedő, és megeszed.
sajnos a tojás kilőve mert meghajt :/ ugyanígy a tej, tejszín, szőlő, borsó.. eddig ennyit tudunk.
pesttől néhány km-re lakunk, és 5 20kor kell kelnem így sajnos az otthon reggeli necces... tudom hogy nagyon fontos a reggeli minden diéta alatt, és hétvégén igyekszem is kiadós dolgokat enni amik amellett kalória szegények de ez hétköznap nehéz. általában barna kenyeret eszek csirkemell sonkával meg sok zöldséggel vagy mondjuk egy csomag győri édes jó reggeltet és egy almát vagy körtét vagy ilyesmit. elég sok banánt kéne ennem a hasfogó hatás miatt de ugye az meg a diétámnak nem jó.
banán, krumpli, rizs, répa, étcsoki ezek elég hasfogó ételek, de fogyókúra szempontjából melyiket ehetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!