Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék tovább fogyni?

Hogyan tudnék tovább fogyni?

Figyelt kérdés
Szitasztok! Az a helyzet hogy nyáron beteg lettem, és sajnos szinte folyton ment a hasam, ezáltal fogytam is néhány kilót. Jól jött mert van rajtam bőven felesleg, és ez megadta az ösztönzést a tudatod diétázáshoz. Már 10kg-t sikerült így fogynom most vagyok 98 kg De.. Nem tudom hogy mit lehet és mit nem. Tejes dolgokat a betegségem miatt nem ehetek, mert sajnos azonnal meghajtanak. Húsból csak a szárnyasokat és a halat szeretem. Fehér kenyeret már nem eszek csak barnát, de szeretném ezt is kiiktatni viszont nem tudom mit ehetnék helyette reggel a suliban. (arra is figyelve hogy ne legyen tőle hasmenésem) Megyek orvoshoz is, aki biztos ad majd tanácsot de sajnos csak november 13.ára kaptam időpontot az még 2 hónap. Az egyetlen dolog amit nem tudok megszokni az a sima víz. tudom hogy azt kellene inni de sajnos nem bírom és akkor már inkább nem is iszok semmit, úgyhogy helyette jana vagy emotion ízesített vizeket iszok vagy esetleg teát. Viszont a teát nem tudom hogy mivel ízesítsem cukor helyett... Természetesen mozogni is mozgok, esténként elmegyek futni, és azon is gondolkozom, hogy elmegyek edzőterembe, de félek, hogy kinéznek majd onnan, úgyhogy eddig csak itthon tornáztam..Hát jelenleg kb ennyi, köszönöm mindenkinek aki segít. :)
2012. szept. 15. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
én 103 kilo voltam amikor életmodot váltottam, egyszeruen elhagytam a cukros lisztes ételeket, nem hianyzik se a kenyér se a tobbi tésztaféle, visztont havonta egyszer csinalok szenhidrat napot amikor halálra falom magam pizzaval :D ez kell a szervezetnek hogy neérezze a monotonságot és loketet kapjon..de a tobbi napon hust eszem, tehat fehérjét bármilyen formában, nagyon sok zoldséget, változatossan elkészítve tehát párolva fozve nyersen mártásnak fozeléknek levesnek..akarmilyen formában, krumplit és rizst is eszek néha mikor eppen olyat fozok amibe ezek kellenek, nem vagyok nagy gyumolcspárti de azert naponta eszek..sok vizet iszom viszont en nemtudtam lemondani a szénsavrol, sima vizet en sem tudom meginni, lehet hátráltatja a fogyást de nem zavar nem kell gyorsan fogynom meghizni sem egy nap alatt hiztam el, teákat iszom, kibírom édesíto nelkul, illetve C-vitamint és magneziumot is iszok pezsotabletta formájában mert serkentik az anyagcserét és a fehérjék beépulését..mozogni csak annyit mozgok amihez kedvem van, nem sportolom túl magamat, csak amennyi jol esik..igy januartol a mai napig lement 103kilorol 81kilo vagyok..remellem hogy segítette neked is..sok sikert
2012. szept. 15. 12:35
 2/3 poiu ***** válasza:

Mind a ketten szuper jók vagytok!

Tej: nincs rá szükség, ha valami, akkor inkább ellenség, mint barát.

Ital: próbálkozz, ezerféle tea van (nekem a híg hibiszkusz virág jött be).

Hús: szárnyas és hal, tökéletes, egyél annyit, amennyi belédfér.

Kenyér: jobb elfelejteni. Nem értem, hogy miért kell enni reggel a suliban. Miért nem regelizel otthon? Pl. bedobsz a serpenyőbe valami zöldséget, párolod, ráütsz egy tojást, fedő, és megeszed.

2012. szept. 18. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:

sajnos a tojás kilőve mert meghajt :/ ugyanígy a tej, tejszín, szőlő, borsó.. eddig ennyit tudunk.

pesttől néhány km-re lakunk, és 5 20kor kell kelnem így sajnos az otthon reggeli necces... tudom hogy nagyon fontos a reggeli minden diéta alatt, és hétvégén igyekszem is kiadós dolgokat enni amik amellett kalória szegények de ez hétköznap nehéz. általában barna kenyeret eszek csirkemell sonkával meg sok zöldséggel vagy mondjuk egy csomag győri édes jó reggeltet és egy almát vagy körtét vagy ilyesmit. elég sok banánt kéne ennem a hasfogó hatás miatt de ugye az meg a diétámnak nem jó.

banán, krumpli, rizs, répa, étcsoki ezek elég hasfogó ételek, de fogyókúra szempontjából melyiket ehetem?

2012. szept. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!