Miért nem tudok fogyni tovább? Megőrülök.
Figyelt kérdés
Sikerült leadnom 10 kilót,most 57-59 kg-nál stagnál a súlyom. Napi aktivitáshoz meg súlyhoz,korhoz mérten 1400-1500 kalóriát kéne ennem,fogyáshoz meg 1200-1300-at. Most 1200-at eszem,mellette heti 3 alkalommal sportolok,úszom,túzázom,minden második héten futok. Az étrendem főleg nyers kosztból áll,zöldég,gyümölcs,sovány tejtermék,tojás,hal,ritkábban húsok.Reggelire és tízóraira eszem csak szénhidrát dús ételt,utána már próbálom kerülni az ilyesmit. Háromóránként étkezés,napi 5-6-szor. Sok folyadék,és szedek mellette vitaminokat is. Endokrinológián két hete voltam,minden eredményem rendben van. Hol a hiba,hogy már 2 hónapja meg se moccan a súlyom? Töltőnapot is csináltam,nem ettem ott se össze-vissza akármit,csak kicsit több fehérjét meg kalóriát vittem be (1500),de semmit se használt. Volt már valakivel ilyen?2012. aug. 22. 20:56
1/4 anonim válasza:
Ne a méleget nézd, hanem a tükröt. Ha rendszeresen sportolsz, annak látszatja van, a felszedett izomtömeg okozhatja a fogyás állását. Ezért érdemes a testzsírt megmérni a különböző testrészeken.
2/4 anonim válasza:
akkor itt nem elég a töltőnap, valószínűleg túl kevés még az 1500kcal is... feljebb kell vinned, mert lehet beálltál raktározásra.
3/4 A kérdező kommentje:
centiben sincs sajnos fogyás. :/ akkor növeljem a bevitelt?
2012. aug. 22. 22:26
4/4 anonim válasza:
igen, és egészséges kajákból. kezdésnek mondjuk 100 kalóriával, arányosan a fehérjét és a ch-t, pl több barnarizs, több csirkemell, több zabpehely.
ebédre is tessék enni szénhidrátot, még uzsonnára is mehet valamennyi... nem kell kerülni, ez butaság, ebből nyerünk energiát. elég, ha vacsoránál kerülöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!