140 kg vagyok fogyni akarok. Hogyan tovább?
Én egy 25 éves 140 kg os férfi vagyok.
Fogyni szeretnék cirka 40 kilót.eddig majd 1.5 hét alatt leadtam 5 kilót diétával de azóta megált a súlyom.
Tanácsolták hogy diéta melett mozognom kéne de érdekelne hogy ekkora felesleg melett milyen mozgás jöhet szóba.
továbbá szerintetek a Norbi Duci tréning hatásos lenne?
Köszönöm a válaszokat sok erőt adtatok ezzel ha hiszitek ha nem.Az az igazság szerintem ez a súlyfelesleg azért is maradt rajtam mint sok más sorstársamon mert ahogy hízik az ember egyrészt úgy tunyul másrészt úgy nyugszik ebbe az álapotba bele.
Diétáztam de tudom az hogy kevesebbet eszem az csak ideig óráig elég mert tényleg az elején látványosan lemegy pár kiló aztán megál.
Azt tudom hogy életmódválátsra valamelyest szükség van de ez hoszabb idő.Vagyonőr vagyok.Éjjel pl mostmár nem eszek kenyeret szendvicset hanem joghurtot és extrudált kenyeret az szerintem egészséges és nem is hizlal annyira.
Egyenlőre a sétát beiktatom úgymond beindításnak meg kipróbálom a norbi duci tréninget mert azt olvastam hogy az nem károsít ilyen nagy súlyfeleslegnél hanem beindít aztán ha majd bírnám szusszal az edzést átérni valami keményebb fitnesszre és majd kocogásra és futásra.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat.
Szívesen látnánk a Cukornád nevű csoportban facebookon, ha van neked, sok fogyni vágyó és lefogyott ember is van! :)
3-as: téged is szívesen látnánk, sokunkat érdekelnél és feldobnád az akaraterőt is, ha van kedved meg facebookod! :)
Köszönöm kedves kérdésed.
Eddig is láttam eddig is jól működött a szerszám ha gondolod meg is nézheted :)
Szia!
Tudom, hogy már elég rég írtad ki a kérdést, de szeretném tudni, hogy sikerült-e lefogynod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!