Le akarok fogyni egy kicsit de anyám csak péksütiket, csokikat vesz! Mit tegyek?
A csokit semmi szín alatt ne edd meg, max. hetente 1-2 kis szeletet, vagy darabkát. Ha látja, hogy zsinórban ott sorakoznak, előbb-utóbb leáll a vásárlással.
A péksüti sem az igazi, mondjuk ha olyan fajta, akkor kenyér helyett még elmegy, különösen, ha a sok cukrot, egyebeket lesöpröd, vagy az édes tölteléket kikotrod belőle.
Ha gyümit nem vesz, akkor kérj tőle valamivel több zsebpénzt, és azon vegyél te gyümit magadnak!!!!
1.:nem anyám hanem anyukám
2.: nem kell megenni a csokit meg a péksütiket, elférnek
3.: te is eltudsz menni és megvenni ami kell
4.:ne mondd már, hogy anyukádnak ennyire nem fontos az egészségetek, hogy nem vesz gyümölcsöt
Én úgy fogytam le, hogy minden reggel péksütit eszem, és csokis is szoktam néha. (Nem minden nap persze!)
A hangsúly a mértéken van. Persze ebédre egyél normális ételeket is, és ne sokat.
És mozogj!!
2.válaszoló vagyok:
nehogy azt hidd, hogy a müzli az jobb.
Jó fej lehet anyukád, enyém szerencsére nem ilyen.
Hány centihez vagy 50? Mert az nagyon nem mindegy.
Egyébként anyázni bunkó dolog. Más: miért eszed meg? Ha meghagyod, nem fog venni, gyümölcsöt meg te is vehetsz, nem drága.
Egy nagyobb alma, körte vagy mandarin 50-60 Ft, egy banán mondjuk 110. Paradicsom darabja kb. 35, paprika is annyi. Szóval sokkal olcsóbban kijössz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!