Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le akarok fogyni, de nem...

Le akarok fogyni, de nem tudom hol kezdjem. Segítség? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

160 cm és 82 kg vagyok és 18 éves. Pont ma néztem meg a Super Size Me c. filmet, és eldöntöttem, elegem van a kövérségemből. Nem járok mekibe, de nem étkezek egészségesen, ebben biztos vagyok. Egyszerűen utálom a zöldségeket, fogalmam sincs hogy tudnék megbarátkozni velük. Nincs pénzem, szegény család vagyunk. Van, amikor csak vajaskenyér van, vagy az se. Ez nem igazán fogyókúra.

Hogyan tudnék minél "olcsóbban" lefogyni? Étel szempontjából?

Régen ezerszer megpróbáltam, sose sikerült. Czanik Balázsoztam, az jó volt, de az is feladtam.

Le akarok fogyni, nem kell nekem nagyon gyors fogyás, csak szeretném elérni a 60 kg, mert elegem van, hogy még ruhát se tudok venni a méreteim miatt...

Kérlek, segítsetek, hogyan induljak el.

Köszönöm.

2012. szept. 30. 12:36
 1/1 anonim ***** válasza:

gyalogolj heti 5-6x egy órát. a kaja tudom hogy problémás elég komoly kiadás minden családnak alapból és ha valaki normális minőségű ételekre szeretne váltani az nem éppen olcsóbb. pénz nélkül nem lehet nem fogok hazudni. ha nagyon elszánt vagy dolgozz hétvégén. megpróbálok felvázolni valami minimalista megoldást.

a fehérje fontos diétában és ez az ami drága

2tojás 20dkg csirkemell meg egy adag kevert protein 80+300+120 =~ napi 500ft 90gramm fehérje

kell vagy 160-200g szénhidrát (rizs, zabpehely, esetleg tk kenyér) ezt napi 100ftból ki lehet hozni.

plusz legalább két adag zöldség ezt már nem tudom fejből mondjuk 200ft

a fentieket szét lehet bontani 4étkezésre.

ez havi 24000. devizahiteles minimálbéresek nem engedhetik meg maguknak de egyébként egyáltalán nem sok, mondjuk ha egy családnak 200000 a bevétele aminek harmada rezsi akkor simán ki kéne hogy jöjjön főleg hogy az egyéb kaják helyett van. ha vajaskenyérre is alig futja akkor először azon kell változtatni valahogy...

2012. szept. 30. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!