Kinek mi vált be az anyatej mennyiségének növelésére?
Figyelt kérdés
Én próbáltam már több félét.3 hónapos a babám(20-án volt).Kb. 1 hetes korától iszom a Laktoherb teát,próbáltam már a rántott levest,alkohol mentes sört,napi kb. 3 liter folyadékot iszok(1,5 liter tea+1,5-2 liter ásványvíz),a görögszénamag kapszulát,de semmi hatás.Egyébként ha van valaminek hatása mennyi idő után veszed észre? Azt is hallottam,hogy a baba 3 hónapos korában csökken a tej mennyisége 1-2 hétig aztán újra lesz(védőnő mondta),de nekem már majdnem 2 hete kevesebb,előtte se volt túl sok.Kinek mi a tapasztalata?
Akinek az alkoholmentes sör vált be,az mennyit/meddig itta?
2013. márc. 3. 12:09
2/14 anonim válasza:
Sem az alkoholmentes sor, sem a malata ital, sem a more milk kapszula. De ez szervezetfuggo, minden nonek mas valhat be. Nekem a gyakori szoptatas valt be nagyon. Es ittam melle a mecsek tejszaporito teat, de a gyakori szoptatas volt a nyero.
2013. márc. 3. 12:12
3/14 anonim válasza:
Gyakori szoptatás, és őszibaracklé (ezt sokszor nem ajánlják a rostossága miatt, de nekem meg pont ez vált be).
2013. márc. 3. 12:19
4/14 anonim válasza:
Én is ittam az alkoholmentes sört, de nem vált be. Köményeset (teát, levest) a babám nem bírta, fájt a hasa tőle.
Nekem az Utrica Urens jött be. Azt kúra szerűen szeded 1 hétig, és kb. a 3 napon látod hat e. Nem drága (800ft), és hamar hat. Amikor fogyott a tejem, akkor megint szedtem és megint jó lett. Sok sikert, ne stresszelj rajta és menni fog! :)
2013. márc. 3. 12:43
5/14 anonim válasza:
sok folyadaek es valamilyen homeopatias bogyo...nemtudom mi volt a neve sajnos mar elfelejtettem , 5bogyot kellett belle bekapni egyszerre, olyan edes ize volt, zold kis muanyag henger alaku dobozba volt benne. -de egyebkent nekem bevalnak a homeos bogyok -erdemes kiprobalni
2013. márc. 3. 13:26
6/14 anonim válasza:
Hipp tejszaporító tea és sok ivás... plussz mindent ettem amit megkívántam. Nem tudom, h volt e köze hozzá, de sokszor éreztem amikor valami étel igazán jólesett, jobban tudtam szoptatni is.
2013. márc. 3. 13:47
7/14 anonim válasza:
More Milk nálam bevált, 3 nap után mérhetően nagyobb mennyiségű volt a tejem. (fejtem)
A védőnőt valószínűleg félreértetted. Nem a tej lesz kevesebb 3 hónapos korban, hanem a baba étvágya nő (növekedési ugrás). Tehát nem mennyiségileg lesz kevesebb, hanem a baba számára nem lesz elegendő. Gyakori szoptatással általában rendeződik a helyzet.
2013. márc. 3. 16:07
8/14 frászkarikaborsó válasza:
gyakori szoptatás, sok folyadék, legalább napi 8 óra nettó alvás, és sok összebújás a babával. És persze nem hozzátáplálás akkor sem amikor átmenetileg nem elég a tejem, mert a még gyakoribb szoptatással pár nap alatt elérjük azt a mennyiséget ami a babának kell.
2013. márc. 3. 17:18
9/14 anonim válasza:
Nekem a szaporító fejés vált be.
2013. márc. 3. 17:27
10/14 anonim válasza:
Nekem bevált a sör és a Karamalz maláta ital is.
A teák nem igazán.
Ja, és NO stressz, sok pihenés!!!
Nekem volt egy stresszes időszak, akkor csappant meg a tejtermelés. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!