Biztos, hogy csak ez a megoldás: Fejjél, abba ne hagyd, akkor is, ha beledöglesz, nem alszol, nem eszel?
Kösz, de nem csinálom utánad. Nem fogok csak azért 3 gyereket szülni, hogy utána mártírkodhassak és sajnáltassam magam.
A "bunkó"
Hasonló gondokkal küzdök én is... teljesen megértelek, sztem döntsd el, hogy küzdesz vagy kipihent leszel, így is úgy is jó ANYA vagy! csak nem mindegy mennyit öregszel közben...
egyébként hogy derült ki ez a hormon hiány? és nem tudják pótolni vhogy?
Mindenkinek ajánlom a fenti linket... Egy olyan anyuka története, aki szintén anatómiai okból (mirigyhiány) nem termelt elég tejet - de azt a keveset, ami volt, adta, másfél évig, és úgy, hogy mellette szoptatott is, 2 évig.
Nagyon jól bemutatja, hogy valójában miről is szól a szoptatás: hogy ez jóval több, mint etetni a babát x mili anyatejjel... ez egy gondozási forma, amit akkor is meg lehet adni a babának, ha történetesen soha nem lesz elég a tej.
Talán ha több anyuka olvasná ezt a sztorit, kevesebben térnének át a cumisüvegre és a kizárólagos tápszerezésre.
A bunkó vagyok.
Köszönöm a jókívánságaid, de egyáltalán nem "belédrúgni" volt a szándékom.
Csak nem értettem, hogy ha valaki annyira elfoglalt, hogy állítása szerint még enni sincs ideje, akkor hogy van ideje a nap folyamán több hosszú kommentet írni. Hiszen amíg csak a topikindító kommentet megírtad, annyi idő alatt szerintem már kényelmesen meg lehetett volna ebédelni például. Eléggé mártírkodós, önsajnálós beütése van a dolognak.
De én befejeztem, ajnároztasd magad továbbra is, ha ettől jobbnak érzed magad :)
Nem tudom, mi értelme van annak, hogy oltod a Kérdezőt...
Szerintem mindenkinek vannak olyan időszakai, amikor kimerültnek érzi magát és emiatt segítséget kér másoktól. "Ahelyett" is akár, hogy az egyéb teendőit intézné. Szerencsés vagy, ha te sose érezted még magad annyira frusztráltnak, hogy előbbre helyezted magad és a lelki nyugalmad visszaszerzését, akár a kötelességeidnél is.
Ha nem akarsz érdemi tanácsot adni, akkor talán tényleg hagyd ezt meg annak, aki átélt már ilyesmit és empatikusan próbál támogatást adni.
Ne vedd ezt rossz néven, de ilyen szavakkal nem lehet másoknak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!