Biztos, hogy csak ez a megoldás: Fejjél, abba ne hagyd, akkor is, ha beledöglesz, nem alszol, nem eszel?
:DD
nekem is hasonló volt. 21 hós volt a nagy mikor a kcisi született.
nagy melleim vannak képtelen volt a baba kiszívni, így elkezdtem fejni. elsönél sem nagyon ment, de ott elöbb feladtam.
gondoltam majd a második. na de ketteske 40 percet szopizott majd 10 percet fejtem és 40 percet tápszerezett. majd elaludt és 20 perc múvla kezdödött elöröl. a nagy meg egésznap tv-t. aztán 3 hósan 5x gyulladás után feladtam és nem fejtem többet. 2 hét alatt telejsen elapadt a tejem, hiába volt 5x 40 percet cicin, nem tudta kiszívni.
Szóval ugy sem fogod feladni, de fel a fejjel, nem te vagy az egyetlen akinek nem megy.
Ne akarj mindenki másnak megfelelni. Ha ez ennyire az őrületbe kerget, hagyd a fenébe. Az idegeskedés sokkal többet árt neked, a családi kapcsolatoknak, még a picinek is. Ha csesztetnek, tojd le, engedd el a füled mellett, hagyd rájuk. A tápszertől is fel fog nőni. A lényeg, hogy egyen.
Mondom ezt úgy, hogy 6 hónapig kizárólag szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!