Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindig megetetitek a babátokat...

Mindig megetetitek a babátokat, amikor éjszaka felébred?

Figyelt kérdés
én eddig mindig megetettem,6 hetes.kétszer-háromszor kel fel éjszaka, mostanában már inkább csak kétszer.Tegnap éjjel az elsőnél felsírt,megszoptattam,utána felébredt,de nem sírt,csak úgy forgolódott,gondoltam,majd kiveszem a kiságyból ha sír.De nem sírt,így elaludtam,gondolom ő is,akkor nem lehetett éhes.Így már nem tudom, hogy vajon mindig éhes lehet-e ha felébred.
2013. jan. 13. 10:08
1 2
 11/12 xStefix ***** válasza:
71%

Najó, most akkor beleestem abba a hibába, hogy a sajátomból indultam ki. :) Az enyém velem alszik és elég nagy cicista. Igaz, én sose várom meg éjjel, amíg sír, részben azért se, mert a nagyobbik így is elég könnyen ébred... szóval ha mocorog, már szopizhat is. De ő legtöbbször tényleg szopizni akar. :)

Szóóval, egyetértek én is, ha a babád csak párat ficereg, de nem folytatja, akkor valószínűleg nem a szopi a megoldás. De ha tovább csinálja, főleg, ha kereső mozdulatokat tesz (de még nem sír), akkor cicire fel. :)

És nem, én legalábbis nem panaszkodom amiatt, hogy az enyém újabban csak kézben alszik el. Majd átjutunk ezen is, ahogy korábban. ;)

2013. jan. 13. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem. Először megpróbálom máshogy megnyugtatni, sokszor nem az a baja hogy éhes. Az enyém amúgy sem egy cicimániás, sokszor van olyan hogy azt hiszem éhes, meg akarom etetni, és nem hajlandó komolyabb kapcsolatba lépni a cicimmel annál hogy megnyalja. Aztán megnyalja a kezemet, a ruhámat, a saját kezét, a fülemet, a nyakamat végig, utána büfizik egyet, és elégedetten elalszik. Szóval csomószor ha akarnám se tudnám megetetni. Már le is szoktam a próbálkozásról, csak akkor etetem ha látom hogy idő van, vagy ha más nem nyugtatja meg. Cumival alszik egyébként, mert ha nem lenne a szájában, akkor addig nyalná maga alatt a lepedőt, ameddig meg nem unja, és az nem öt perc. Olyan sokszor van hogy felébred éjjel, felkelek, visszarakom a szájába a cumit, és visszafekszem. Akkor etetem ha ettől függetlenül 5 perc múlva megint ébred és már látom hogy kezd nyugtalan lenni. 2,5 hós egyébként, de már 6 hetes korában is ez volt, kivéve a nyalakodást, az olyan 8 hetesen jött.
2013. jan. 13. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!