Tápszeres babák anyukái! éjszaka, ha felébred babátok megetetitek? Ilyenkor elkezditek forralni a vizet és készítitek el a kaját, mert ugye előre nem lehet megcsinálni.
Az én babóm 6 hónapos,és általában 4körül felkel,de ilyenkor teát adok neki,mert iszik belőle és visszaalszik.
Mennyi idős a baba?
Miért ne lehetne előre megcsinálni?
Én este az utolsó etetés után megcsinálok egy adagot és beteszem a hűtőbe. Ha szükség van rá, akkor csak meg kell melegíteni.
De ha Te nem akarsz előre csinálni tápszert, azért vizet forralhatsz előre (csak meg kell melegíteni egy kicsit+ tápszer és már kész is) és akkor addig sem kell várnia a picinek, amíg az felforr és lehül.
Annyi türelmük úgy sincs :) főleg nem éjszaka
Enyém már 1 éves, éjjel nem eszik. De születése óta tápszer-kiegészítésre szorult, majd 3 hónapos kora végétől teljesen tápszeres lett.
Én este elkészítettem a felforralt lehűtött vízbe a tápszert, és cumisüveggel együtt be a hűtőbe. Mikor felébredt, csak kivettem és megmikróztam... Kizárt, hogy félkómásan tudtam volna tápit csinálni, ráadásul 6 hónapos kora óta mindig kivittem magammal a konyhába éjjel, így csak egyik kezem volt szabad, azzal meg ment a melegítés.
Termoszba odakészítem a megfelelő hőmérsékletű vizet, tiszta, száraz cumisüvegekbe a tápszeradagot és éjjel, ha felkel csak felöntöm a meleg vízzel, összekeverem és ehet is a baba. nekem ez a legkényelmesebb, hamar megutáltam a kirohangálást éjjelente, mert a babám ordított, amíg el nem készültem a kajájával.
Egyébként én muszáj vagyok éjjel is megetetni, mert a teát ilyenkor el sem fogadja.
Forralj vizet este. Én úgy csináltam, hogy éjszaka ha felébredt, a forralt vízből melegítettem mikróban annyit amennyi kellett, majd hozzáadtam a tápszert.
Most 4 hónapos, és már 3 hete nem eszik éjszaka, csak akkor kel fel ha szomjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!