Mit csináljak, hogy ne egyen egész éjjel 1 hónapos babám?
Figyelt kérdés
Nappal kiüríti az egyik cicimet, utána átrakom a másikra, és abból is eszik 10-15 percet, majd avval kezdem, amelyikkel abbahagytam. De éjszaka ráteszem az egyik mellemre, eszik belőle 15-20 percet, elalszik rajta, és nem lehet felkelteni. De így nem eszik annyit, amennyit általában szokott, felveszem büfiztetni, leteszem és egy óra múlva már megint keres. És így megy ez már 2 napja. Egész éjjel szoptatok. Eddig felkelt 2x enni, és aludt. Most meg nem :( Tapasztalat?2013. jan. 7. 10:47
1/5 anonim válasza:
Majd kialakul. Nem biztos, hogy éhes, csak hiányzol neki. Még nagyon pici, biztos sokszor eszébe jut a szül(et)és is, ami nagyon rossz élmény nekik. Én azt csináltam amíg ez volt, hogy magam mellé fektettem, és egész éjjel a szájában volt a cici. Amikor felkelt, csak bekapta. De legalább aludtunk.
2/5 anonim válasza:
Én is magam mellé tettem, amikor nyöszörgött csak be a cici a szájába, és aludtam is tovább:)
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem mindig éhes. A mi kislányunk már lassan 11 hónapos, azt mondták, ha nincs cici éjjel, akkor általában átalusszák az éjszakát. Kb két hónapja leszoktunk az éjszakai evésről, mégis sokszor kelünk éjszakánként.
4/5 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos a babám, de 2 hónapja óránként kelek. Nem azért mert éhes, hanem mert hiányzom neki.
Az első 4 hónapban is 3-4 szer keltem fel hozzá. Ez a 2 napja tartó felkelés még semmi.
Ha ettől kiborulsz kérj a párodtól segítséget, hogy ringassa vissza ő. Egyszer kelj fel te, másodszor ő. Párom is dolgozik, de szívesen segít.
5/5 anonim válasza:
Hallottam róla hogy létezik olyan vizsgálat ahol megnézik milyen minőségű a tejed, lehet nincs elég tápanyag tartalma azért akar újra enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!