2/16 anonim válasza:
Ki a nappaliba, be a fotelba, tv mint vilagitas de csak olyan csatorna ahol nem villog mint az eszement a kepernyo. Babat szoptatos parnara....eleinte kb egy ora volt aztan csokkent az ido. Ejjel soha nem beszeltem hozza. 2-3 honaposan kelt hogy ehes, evett es ment is vissza aludni.
3/16 wartburg353s válasza:
Nagy kómásan kivettem a bölcsőből, és leültem vele a legközelebbi fotelba, csak az éjszakai fény világított, villanyt csak akkor kapcsoltam, ha tisztába kellett tenni. Nem beszéltem hozzá, nagyon álmos voltam mindig.
4/16 anonim válasza:
Amíg pici volt nagyon átmentem egy másik szobába. Most már magamhoz veszem az ágyba(apa mellett) és kb 5-10 perc alatt meg is szopizik,vissza csempészem a saját ágyikójában és alszunk tovább.
5/16 anonim válasza:
Odafordulok hozzá :) Amíg szoptatok éjjel is, addig együtt alszunk. Aztán mikor már nem, akkor mentek saját ágyba. 3 gyerek van, nekem ez vált be, így tudott mindenki a legtöbbet pihenni :)
6/16 anonim válasza:
Eleinte átjártam a hintaszékbe, de aztán megzombultam. Onnantól az első ébredéstől köztünk aludt, így már csak odafordultam és kész:).
7/16 anonim válasza:
Kiveszem a kiságyból és lefekszem vele az ágyunkba. Míg szopik én beszundítok:-) Ha végzett elengedi a cicit és vissza rakom az ágyába.
8/16 anonim válasza:
A kiságy melletti szoptatósnak kinevezett fotelben, ahogy mindig. Én kislámpa mellett olvasok amíg a baba szopik. Ha kell pelenkázni akkor inkább előtte teszem, hogy ha cicin bealszik, már ne kelljen felébreszteni a pelenkázással. A büfiztetést szoptatás közben intézem el, a végén már nem nyel levegőt csak szépen bealszik és teszem is vissza az ágyába. Ha szerencsém van, negyed óra alatt megúszom :)
9/16 anonim válasza:
A nagyobbik fiammal többnyire felkeltem, mert az àgyunk nem volt elég kényelmes hàrmunknak, de igy rettenetesen fàradt voltam. A kisebbik fiam 4 honapos és màr csak egyszer kér enni éjjel, ugy fél 4 és fél 7 között. Ilyenkor gyorsan tisztaba teszem, ha kell és be vele az àgyunkba. A mellem alà teszek egy összehajtogatott tetrapelenkàt, hogy a baba kényelmesen elérje és màr alszom is.:)
10/16 xStefix válasza:
Mi családi ágyazunk.
A naggyal is így csináltuk, de nemcsak addig, amíg szopizott éjjel. Nálunk nem volt gond a külön szobába átszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!