Mit jelent az, hogy lefejni a cicit?
Figyelt kérdés
Ne derüljetek ezen, eddig a saját pici kori szopcsizásomon kívül semmilyen kapcsolatba nem kerültem szoptatással,mostanában kezdett érdekelni a gyerekvállalás is, és annyi mindent olvasok itt a fejésről is. Ez konkrétan mit jelent? Vagyis hát mit csináltok anyukák? Ez milyen érzés? Nem bántásból kérdezem, lehet hamarosan én is a kismamák táborát erősítem, de ez most olyan fura nekem, ha arra gondolok, hogy fejnem kell. Vagy ez egyáltalán nem szokatlan?2012. okt. 29. 00:29
1/1 anonim válasza:
:)))
Nem, ez kicsit sem szokatlan. Nem fej mindenki, de sokan igen. Az én babám pl. olyan kis aprócska volt, hogy nem tudta kiüríteni a mellemet egy-egy szopáskor, így ami maradt azt lefejtem (hogy ne pangjon), lefagyasztottam. Jól jött az szűkösebb időkben. :) Aztán 6hetesen úgy döntött a pici, hogy nem hajlandó szopni, így én fejtem, Ő pedig üvegből evett. :O Aztán ha valakinek rengeteg teje van, azt is le szokták fejni (esetleg le is lehet adni tejgyűjtő állomásokon - jó pénzt fizetnek érte). Ha meg kevesebb a tej, akkor a gyakori mellretétel mellett a fejéssel is tudod serkenteni a tejképzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!