Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Dél óta elutasítja a cicit...

Dél óta elutasítja a cicit 7,5 hós kisfiam. Eddig is fogzott én nem fognám arra, mégis milyen okok jöhetnek még szóba?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint nem ettem csípőset, különlegeset, - bazsalikomos paradicsomleves volt ma az egyetlen fűszeres ételem. - a tejem is nagyon picike mennyiségben termelődik már. Éppen jut fürdetés utánra meg reggelre .
2012. okt. 18. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
na elsö válaszoló, ezt nyugodttan megtarthattad volna magadnak!! gondolom más szórakozásod nincs ha ilyeneket irogatsz, kedves kérdezö, lehet hogy szopisztrájkja van ez elö fordul már ilyen idös korban, ami általában 2-3 napig tart, vagy lehet saját magát leválasztotta, sok féle oka lehet, az én kislányom 8,5 hónapos ö is fogzik még nincs egysem neki, de ugyan úgy szopizik, énis észre vettem hogy sajnos nálam is egyre kevesebb a tejem peddig sokáig akartam szoptatni, nyugodj meg afj neki tápszert ha mégsem fogadná el a "cicid" sok sikert
2012. okt. 18. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,második válaszoló. Az elsőt ignoráltam, jelentettem, h zavaró. Tápszert már nem adok, hiszen tulajdonképpen teljes az étrendje. A szopizás már csak alvás előtt jár neki egy ideje :)
2012. okt. 18. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
elsö vagyok, akkor ne eröltesd värj addig amig nem kérik, ha éhes lenne akkor úgyis evett volna, de azt nem értem írtad hogy csak este lefekvés elött kapja csak a szopit, a kérdésedben meg " dél óta" van, mindegy szerintem várd ki hogy mit akar a picurod, de szerencsés vagy nálunk hiába van ebéd uzsona neki ugyanúgy kell a cici peddig én is úgy szeretném hogy csak reggel meg este legyen, na majd egyszer sikerül. Légy türelmes és kitartás ;)!
2012. okt. 18. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
szia,egy 7,5 hósnak még szüksége lenne a cicire. valószínű h szopisztrájk van,ami azóta meg is oldódott,a fogzásnál ez előfordul,de a szeparációs szorongás is kezdődik.Éjjel nincs fent többször? Cumisüveg nem került elő véletlen vagy a cumi?
2012. okt. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!