A babám tnap még próbálkozott a szopival, ma elötejem is van és sírva elutasítja. Ha már a cici közelébe ér, sír.2 napos. Tnap ilyenkor szopizott utoljára. Mit tehetnék?
Szia!
Feltételezem hogy még a kórházban vagy, próbálj kérni segítséget a csecsemős nővérkéktől.
Kicsit nyomj ki tejet és szépen rakd bele a szájába a mellbimbódat.
Valószínű még nincs kellő mennyiségű tejed, ne aggódj majd beindul.
Nekem is 3-4 nap táján sikerült először normálisan megszoptatnom.
Fel a fejjel!:)
Itthon vagyunk kettesben,már hazajöttünk. :(
Próbálkozunk...de nagyon elutasító velem :(
Nem tudod, kapott a kórházban üveget?! Mert ha igen, az simán megzavarhatta. De bárhogy is, NE üvegből add neki, inkább kiskanállal, vagy kispohárból, vagy fecskendővel. Ezek nem fogják összezavarni.
És ha ő nem akar egyelőre szopizni, mindenképp fejj rendszeresen, legalább 2 óránként, hogy hamar beinduljon a tejed.
jézusom, egy napja nem evett???
gondolom te is ideges-feszült vagy a szülés után, az uj helyzettől, a kicsi sirásától stb...ő is érzi ám rajtad.
nyomj ki egy kis tejet,érintsd meg vele a száját. lehet h azért sir már a mell közelségétől mert annyira éhes.
nomd össze a mellbimbó udvat, amilyen mélyen csak tudod nyomd bele a kis szájába hogy helyesen bekapja, ha odatartod csak magától nem fogja tudni.nem is értem h 2naposan h lehettek otthon. a védőnp nem ment még ki? hazaérkezéskor ki kéne,vagy max másnap ő is segithet.
probáld meg fekve, vagy valami kényelmes pózban.
ha sehogy sem megy akkor probálj fejni. lehet h 2naposan még nem is történt meg a tejbelövellés,ezért is fontos h inger érje a mellet. én az első héten kb non-stop szoptattam. ha a fejés sem megy,akkor lehet lepontozni de adj neki tápszert. ennie kell a babának, mert nagyon kicsi még, könnyen baj lehet. mellette persze tegyél meg minent a szoptatásért. de ne feledd, nem attol leszel jó anya ha szoptatsz! ha nem megy, akkor sincs tragédia! nyugodj meg, és hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!