Mit tehetek még? 9 napos a babám, eddig ömlött a tejem, elég volt egy cici, de pár óra alatt nagyon elapadt.
Van ilyen és olyan is hogy abszolút nincs tejcsi!
Egyébként van egy homeopátiás golyócska, amit megpróbálhatsz.
Urtica Urens 5 CH
5 CH naponta 2-3x5 golyó. Alacsony hígításban elősegíti az anyatejtermelést
A gyógyszertárakban tudnak táj. adni.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!
Sok sikert!
Ok lehet: idegeskedés, lusta szopizni a baba.
Fejéssel mindig kevesebbet tudsz kinyerni, mint amennyit a baba szív ki, ez önmagában nem jelenti azt, hogy nincs elég tejed.
Mérés alapján tudod, hogy nem eszik eleget?
Amit tehetsz: először is megnyugszol és hiszel benne, hogy igenishogy menni fog a szoptatás, nem stresszeled magad. Ajánlom homeopátiás szerként az Urtica urens CH5-öt, 1 hetes kúrát, első 3 nap 3x5 golyócska, utána 2 napig 2x5, majd egy napig 1x5. Mindkét mellből szoptasd a babát (kb. 12-12 percig), ha nem alszik be a másodiknál, akkor tedd még vissza az elsőre még egy körre. És pár hétig próbálj meg legalább a hajnali szoptatásnál utánfejni. (Ha van energiád rá, minden szoptatásnál is megteheted.)
Nyugodj meg, nincs veszve semmi!
Tedd el a mérleget! Ha a babád elégedett, akkor ne aggódj!
Max. hetente portalanítsd le a mérleget és mérd meg heti egyszer!
Az én fiam is pici súllyal született, mégsincs mérlegem, pont azért, hogy ne idegeljem magam ilyenekkel.
Nyugodj meg, mert ha idegeskedsz, az tényleg nem tesz jót!
22:28
Ami még eszembe jut: igyál sok folyadékot (min. 3 l/nap), amikor tudsz, próbálj meg lefeküdni, pihenni (nap közben is -tudom, nem könnyű, pláne, ha van nagyobb gyerek is).
Egyél sok levest (ez is a folyadék miatt fontos).
Szerintem ha nyugodtan alszik, nem nagyon sírós, van pisis-kakis pelusa, megeszik ő annyit, amennyi kell neki. Igazából az 1 hónapos kontroll-mérésnél látszik legelőször igazán, hogy jó ütemben fejlődik -e (persze ha nincs extra jele, hogy "éhezne"). Addig még van idő, nyugodtan próbálkozhatsz. Nem érdemes állandóan méregetni, elég havonta 1x.
köszönöm mindenkinek.
az utolsó etetésnél 20 ml-t tudott szívni összesen, utána csak úgy nyelte a tápszert, én
meg bőgtem. másfél napja kb150 ml volt... reggel evett 30at utána fél órát fejtem 15ml-t....
egyszerűen nem értem. mindenesetre nem adom fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!