Mit tehetek még? 9 napos a babám, eddig ömlött a tejem, elég volt egy cici, de pár óra alatt nagyon elapadt.
Ugyanígy kínlódtam én is, ráadásulma nagytudású rokonok-ismerősök is kiakasztottak, mert ösztönöztek a tápszerezésre. Szerencsére nem törtem meg, elraktam a mérleget, napokig mellen volt a kislányom és bevetettem az Urticát, Alfalfát, Laktoherbet, Milk & Love-ot, tejszaporító sütit, rántott levest. Ma már csak a Laktoherbet iszom és elmondhatom, hogy a 9 hetes babám 2 kg-ot gyarapodott születése óta.
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!
És ne stresszelj!
Ugyanígy voltam én is. Reggel még majd szét durrant, estére szinte üres volt. Én is megijedtem, de nem méregettem, ha sírt cicire etettem. 2-3 nap és helyre állt a rend, 6 hónapos koráig kizárólag anyateje volt.
Tedd el a mérleget! Mérd 2-3 naponta, hogy gyarapszik-e, egyébként, ha van 5-6 pisis és 3-4 kakis pelus ott nagy baj nem lehet. Ha kell ébreszd enni, mivel írtad hogy kis súllyal született. Ne aggódj, vissza lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!