Miért sebesedett ki mostanra a cicim és mit csináljak vele?
Ne bepantennel kend az nem jó a baba gyomrának.
Lehet kapni kimondottan mellbimbó krémet, azt kend rá.
Én a Motherlove mellbimbókrémet használom, nem kell lemosni sem szoptatás előtt.
Két napig kenegettem, és csak fejtem, és tökéletesen rendbe hozta a mellbimbómat, azóta is kenegetem.
Brendonban vettem, 2990 Ft, ha jól emlékszem.
De jön a foga...már két hónapja... :(:(Az éjszakáink... na mindegy.
Lehet kipróbálom akkor ezt a mothercare krémet. Erről mintha már hallottam volna én is, hogy jó. Begyulladni még nem kezdett el, mert azért mindig odaadom neki, mlég ha szenvedek is mint egy kutya mikor szívja :( Olyankor, mire rájön, hogy ez neki nem jó annyit éppen kiszív, hogy nem gyullad be. Inkább attól tartok, hogy pont emiatt el fog apadni belőle.
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Ne hámosító krémeket használj, hanem tiszta lanolint, ha sebes vagy. Gyógyszertárban is lehet szerezni, ill. a Medelának is van ilyen bimbókrémje, bár elég húzós az ára..
Szopi közben figyelj oda, hogy szépen kapjon rá a babád, ha érzed, hogy rosszul veszi el, próbáld többször, amíg jó nem lesz. Ha együttműködik, persze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!