Ma kezdtem el a leválasztást, egész nap nem cicizet a kislányom, mostanra már annyira tele van a cicim, hogy nagyon fáj, mit tehetek, hogy elapadjon?
szia
azért az elválasztás nem azt jelenti hogy nem kapjon már a baba egyáltalán anyatejet, szépen fokozatosan kell leszokatni, neki se jó, neked sem.
ne szopikázzon napi 6 szor csak 3 szor
fokozatosan csökkentsd az adagját.
a maradék tejedet fejd le mindenképp, különben tejlázat kaphatsz ha bevan durranva pláne, fejd le szépen mindig, mert az nem olyan mintha szívná a baba!
ezt érzi majd a szervezeted és szépen idővel elapad.
a lényeg hogy csökkentsd a szopik gyakoriságát, nem az hogy egyik napról a másikra elhagyod .
fejjed nyugodtan ,idővel elapad.
nem beszélek a levegőbe, sajnos nekem babám nem szopott de ömlött a tejem és fejtem fejtem, és 4 hónap után hiába fejtem és már nem is bírtam szépen egyre kevesebb lett, és elapadt, mivel nem volt aki kiszívja a fejés meg nem egyenlő a szoptatással így a szervezet reagált és elapadt.
de lehet hogy más jobban tudja !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!