Az normális szerintetek hogy reggelenként a bal mellemből 240ml-t, a jobb mellemből pedig csak 40ml-t tudok lefejni? Ugyanannyi ideig fejem mind a 2-t. Begyulladva nincs, nem fáj.
igen..nekem is így volt
a jobbikból ömlött és rengeteget le tudtam fejni kb 200 ml-t míg a balból épp 30 ml-t..így volt kezdettől.
és nekem se volt semmi bajom
ne aggódj ezen
Igen, nagy különbség is lehet a két mell tejtermelése között (merthogy nincsenek kapcsolatban egymással ilyen szempontból).
Megpróbálhatod a gyengébbiket többször fejni napközben, azzal sikerülhet növelni a termelést, de ha nem, az sem vészes. Ettől még sikerülhet fenntartani ill. fokozni az összmennyiséget. (Gondolom, akkor lefejt anyatejet adsz a babádnak.)
nekem is így volt. egyikböl 100-120 lejött a másikból 20 mili.
èn még talán a fejem tetejére is álltam, hogy több tejem legyen, szoptattam fejtem szinte óránként de volt hogy félóra sem telt el és ment vissza cicire,és még sem lett több tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!