SOS! Tegnap kezdtem a bromocriptint apasztás miatt, és az orvos azt mondta, hogynem szabad fejni, viszont nekem a jobb mellem már most kemény, zsibbad, fáj, ráz a hideg. Ez normális a kezelés elején? Vagy fejjem lehogy ne legyen baj?
Bocs, hogy off leszek, de miért kell apasztani?
Többször olvastam már itt hasonló kérdést, csak sehol sem írták, hogy miért apasztják a tejet. Esküszöm, nem akarok vitatkozni, vagy vitát szítani, csak érdekel. Nálam ugyanis ahogy csökkent a kereslet, úgy csökkent a kínálat is.
Bocs, hogy enm a kérdésre válaszoltam :-)
Értem, és köszönöm, hogy leírtad. Attól féltem, hogy valami megrögzött szoptatásmániásnak gondolsz, aki arról fog neked papolni, hogy inkább szoptass tovább :-)
Valamennyi tanácsot én is tudok azért adni neked. Szülés után iszonyúan begyulladt a mellem. Akkor eljött egy idős védőnő, aki lefejte, és jeges borogatást javasolt rá. Nagyon jó volt, ráadásul annyit apasztott rajta, hogy onnantól nem kellett fejnem, pont annyi maradt, ami a babának kellett, holott a tesóknál sokáig muszáj volt fejnem. Tudom, hogy nem ugyanaz a szitu, de nekem azt mondta, hogy a csomókat lazítani meleg vízzel kell, apasztani pedig hideggel.
Köszi :)
Az elsőtől szeretném kérdezni, hogy milyen időközönként és meddig fejtél a gyógyszer mellett? Mert én 10kor csináltam,de már megint nagyon fáj..félek,h így nem fog elapadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!