Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha már le választotta magát a...

Ha már le választotta magát a lányom a szopizásról? Részletesebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja már elhagyta lányom 11hónapos a szopizást,de annyira kemények és fájnak a melleim,hogy ilyenkor fejni kell? Vagy,hogyan apasszam el,mert van még tejem,nem olyan sok,de van azért! Kezdő anyuka vagyok még,nem kérek létszíves a bugyuta,bántó válaszokból! :-)

2012. okt. 3. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:

mindig csak annyit fejj le,hogy ne feszüljön annyira. és naponta többször mártogasd a melled hideg vízbe. így nekem 1-2 nap alatt el is apadt!

úgy irigyellek,hogy nem kell szenvedned az elválasztással. nekem egyik lányom sem akarta abbahagyni magától..

2012. okt. 3. 18:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Nálunk is így volt,hogy éjszaka apa tápszert adott neki,nappal el volt,evett rendesen mást.. és cicire rá sem nézett! Néha nyafogott,oda jött,de el is ment játszani!

2012. okt. 3. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:

az enyém soha nem fogadta el a tápszert,sőt később a tejet,kakakót sem. ugyhogy 20 hónapos korában tudtam csak elválasztani nagy nehezen. most a kisebbik 17 hónapos.vele ugyanigy jártam,mostanában tervezem hogy elválasztom,csak még nem tudtam magam rávenni,mert már tudom mivel jár az első párnap.

ezért is írtam,hogy szerencsés vagy,hogy ez ilyen hamar és gyorsan ment.

2012. okt. 3. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
nehany napig igyal minimumot, csak annyit fejj, hogy ne feszuljon es vegyel Ricinus communist 30CH egesz tubust egyszerre kell elszopogatni, ugy sokkal hatasosabb, ha nem eleg akkor masnap egy ujabb tubussal, a hidegborogatas is sokat segithet
2012. okt. 3. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Még egy tipp: éjszakára (hideg) vizes borogatást tegyél a melleidre, úgy aludj.
2012. okt. 3. 22:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 4. 12:27
 7/9 xStefix ***** válasza:
46%

A kis fejések jó tipp, és ha kell, a homeos bogyók is.

A hideg víz ellenben NEM APASZT!

2012. okt. 4. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
dehogynem apaszt a hideg víz!! én naponta többszőr mártogattam hideg vízbe,és napról napra kevesebb volt. a 4.napon szinte már nem is volt tejem!!
2012. okt. 4. 13:23
 9/9 xStefix ***** válasza:

De mellette nem is szoptattál, ugye?

Szerintem a nem-szoptatástól apadt a tejed, nem a hideg víztől. A hideg víz semmit nem csinál, max. leviszi az ödémát pl. gyulladásnál, meg összehúzza a vérereket. De közvetlenül egyiktől sem csökken a tejmennyiség.

Az apasztás legbiztosabb módja, ha egyre több tej marad a mellben (ritkábban és kevesebb ürül), mert így csökken a termelés.

2012. okt. 5. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!