Létezik, hogy üresre szívja a cicimet a baba, ezért fejem hiába? Ne nyüstöljem magam?
Szerintem létezik, legalábbis én is ezt érzem. Bár nekem eleve kevés van, pótolnom is kell tápszerrel.
Nálam a baba 10-10 perc után (mindkettőből szopik) elkezd nyűgös lenni, onnan tudom, hogy nincs már benne több. És utána hiába próbálom fejni, néhány csepp jön csak ki.
LÉtezik:) és szerencsés vagy:)!
Hacsak valami miatt nem muszáj félretenned anyatejet, akkor ne knozd magad a fejéssel, úgy tűnik, a Kicsid szépen megoldja és nem is marad éhes:).
én sosem fejtem szopizás után(már 7hós a baba)
csak akkor fetem mikor el szerettem volna tenni fagyasztóba, s akkor is csak 3hós korában mikor már kimaradt egy éjjeli 1óra körüli szopi-igy kb 9kor evett utoljára és 11körül mielött én is mentem lefeküdni fejtem egyet.sosem volt csomos-fájdalmas a mellem,szaporitani sem akartam inkább igény szerint gyakran szopizott ha kellett neki.én nem eröltetném a te helyedben sem.felesleges macera:)
Ha nincs komoly okod, amiért fejned kéne, akkor felesleges. Azzal csak plusz tejet gyártanál magadnak - de ha az nem kell, akkor minek pazarolni?
Szoptass és örülj, hogy ilyen ügyesek vagytok mindketten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!