Milyen az a "tápszeres baba"? És milyen az "anyatejes baba"?
Figyelt kérdés
Olyan sok helyen lehet ezeket hallani olvasni, én nem értem, meddig kell egy babának szopnia, hogy "anyatejes babának" legyen elismerve, illetve ha kap anyetejet is és pótlást is, az már tápszeres baba, akkor is, ha egy évesen is kap még anyatejet? miszerint hívják így a babákat??2012. szept. 22. 22:09
1/2 anonim válasza:
Hat hónapos korig "kellene" kizárólag anyatejjel táplálni a Babákat. Persze, ha van és ha elég. Van csak anyatejes, kevert táplálású és tápszeres Baba is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem amíg szopik, anyatejes, utána tápszeres. Kb. 9-10 hónapos korától, ha abba is hagyják a szoptatást, már elmondható, hogy anyatejes baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!