3 hónapos tápszeres baba max. Hány ml-t ehet?
Sziasztok!
Kisfiam 3150 grammal született,anyatejet sajnos csak 2 hétig kapott.
Azóta MILUMIL AR + OPTIMA tápszert kapja.
Most 5800 gramm... Pontosan 3 hónapos.
Életvidám,mosolygós baba.
A gond azzal van,hogy napi 4-6 X 200 ml -t megeszik,ritkán hagy belőle 10-30 ml körül.
A védőnő azt mondja túletetem,de ha egyszer kell neki ennyi,és így érzi jóllakottnak magát...
Kiegëszítés képpen kapott már babyételt,de a védőnőtől letolást kaptam,hogy nem lehet még.
Most akkor mit csináljak?
Rengeteget játszunk,tehát ezzel sincs gond.Vizet 200-250 ml-t iszik meg egy nap.
Széklet napi 3x is van,nem hasfájós.
Most akkor túl etetem a babám?
nem eteted túl (:
A tápi lehet ici picit korai,3,5 hós kortól add neki,lassacskán,piciket.
Teát nem kap a pici?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat!
Megnyugodtam. :)
Gyenge kammilla teát,babavizet,és bébiitalt szoktam adni.
Akkor a bébi italt is csak 4 hósan adhatok,és akkor bébi teára helyettesítsem?
Este 6 ra tettem a fürdetést,mert a fiam fél 7 kor már elalszik.
Pár óráig,kb éjfélig nyugodtan alszik,aztán nyugtalan több órán át,(úgy értem,hogy rugkapál,kezét csócsálja,szemét dörzsölgeti,cumit kiköpdösi) ez mitől lehet,mit csiblnáljak ilyenkor?
Délután 4 és 6 óra között eszik utoljára,és hajnal 4 és 6 közt ébred.
Jó e ez így?
Ha nem,akkor hogyan változtassak ezen?
A kisfiam még csak 10 hetes, de Ő már simán megeszik 180-at. Mondjuk már 6600 gramm ez soknak tűnhet, de nekem védőnő és orvos is azt mondta, ha nincs tőle baja akkor egyen annyit amennyit kér. Nem eteted túl a babádat egy csecsemőt nem lehet túl etetni, tudják Ők nagyon jól mennyi elég.
Azt mondod délután 4-6 között eszik utoljára. Én a helyedben adnék még neki úgy 21 óra körül annyit amennyit elfogad és akkor teli pocakkal teljes nyugalomba fog aludni. Nálunk így van a napirend:
első evés 8 óra körül
második 12 óra
harmadik 16 óra
negyedik 20 óra
Ezeket persze nem percre pontosan értem, de így ezzel az utolsó etetéssel átalussza az egész éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!