Tápszeres anyukák, hogyan vagytok képesek lelkileg feldolgozni, hogy nincs/nem elég a tejetek?
hát emiatt igazán ne aggódj, a mai tápszerek teljesen megfelelnek az anyatejnek. Én is meg tesóm is tápszeresek, meg más anyuka-tejesek voltunk, és kb évente 1x hiányoztunk oviból és később általánosból, még később gimiből és munkából sem maradunk ki, hacsak nem a lábunkat törjük.
Egyébként ma már nem lehet háztól hordani más anyukák tejét? Csak a gyűjtőállomásról? Azt hallottam ott nagyon kevesen adják le, kitudja miért. Nekem legalább 3 tejkeresztanyám van, ez nem jó alternatíva neked? Legalább megnyugodnál egy kicsit.
ezen nincs semmi amit fel kell dolgozni. a gyereknek az a fontos h enni kapjon. ha nincs tej,nincs tej. kész. kapnia kell mást. ez nem a te a hibád,sőt senki hibája sem. a baj aza h túlmisztifikálják,és ha valakinek nem megy akkor rögtön szar anyának érzi magát.
a betegségekről meg az elhízásról meg: nekem mindkettő tápszeres volt-pedig mindent kipróbáltam végül már a dokinő is kifogyott az ötletből- mégsem betegesek,nem kövérek. ne ostorozd magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!