Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tesztek a babátokkal, ha...

Mit tesztek a babátokkal, ha szopizás közben bealszik?

Figyelt kérdés
Három héttel hamarabb született,és a tejem nehezen jött meg,muszáj volt tápszerrel pótolni,aminek meg is lett az eredménye.Mivel az üvegből könnyebben jön ezért a cicin már az első 5 percben elalszik,és nem tudom fel kelteni.(Már mindent kipróbáltam.)Aztán 15-30 perc múlva újra kezdődik az egész.Azt hittem nincs tejem azért alszik el,meg köpi ki,de ma reggel kifejtem,és megdöbbentem 100g jött ki belőle.Tehát lusta a kisbabám mit tegyek,hogy kiszívja az utolso cseppig.Tud valaki valami használható ötletet?
2012. szept. 20. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is nehezen jött a tejem az elején, de akkor még a kórházban voltunk. Amikor hozták szopizni 3 óránként, akkor nálam is lusta volt - lehet, hogy teáztatták is. Emiatt nagyon magam alatt voltam. Aztán hazajöttünk, és utána rendesen megindult a tejem.

Lehet, hogy nem lesz túl jó, amit mondok, de szerintem próbálkozz a cicizéssel! Ha nem akar, akkor nyomj ki egy kis tejet és tedd a szájához! Hátha kedvet kap hozzá.

2012. szept. 20. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a tenyerét, talpát simized, nyomogatod, masszírozgatod, azzal szopira bírod ösztökélni.
2012. szept. 20. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, hogy a babád is kiegyensúlyozott legyen és hogy megfelelő mennyiségű tejed legyen, akkor hagyd, hadd aludjon. Ha megint éhes lesz, újra szopizni fog (lehet, hogy fel sem kel, csak félálomban talál rá ismét a melledre). Hidd el, az ő éhségérzete a legmegbízhatóbb tanácsadó. Ha éhes, szopik, ha nem, nem. Ilyen egyszerű. A tejed mennyisége pedig azért nem feltétlenül irányadó, mert amikor zsírosabb (általában du/este),akkor kevesebb is elég.
2012. szept. 20. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!