Mit tegyünk ha a kicsi szopizas helyet aluszik. Egyet kettöt sziv aztan elalszik. Védönö nem mondot ra semmit?
Csikizd meg az arcát. Ha fel-felébred és szívogat, akkor még szüksége van a tejre. Ha viszont totál bealszik, akkor a csikizéd sem ébreszti fel. Ekkor büfizés után le lehet tenni.
Gondolom újszülöttről van szó. A mája még mindig próbál átállni, ezért az aluszékonyság. Ekkoriban kell a legjobban odafigyelni, hogy legyen neki elég idő szopnizni. Szóval csak türelem. Egy-egy szopizás el fog tartani az első 1-2 hétben egy darabig.
Minden szopi előtt pelenkázás át, attól felébred hogy mozgatod, és többet fog enni, mert éberebb lesz, de ha így is be alszik, simizd az arcát!
Nem baj ha 2 óránként cicizteted, majd beáll az étkezése, most fontos a sok folyadék, ha kicsit sárga.
Az első 1-2-3 hónapban van hogy fél-1 óra a szoliztatás, mert be alszik, ébresztgetni kell.
2hete még mi is ugyan igy voltunk.én kétségbe voltam esve de ma már nem.elmult a pici aluszékonysága és szopizik normálisan.
nyugodj meg 2-3 hét és beáll.tapasztaltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!