Mit tegyek, ha szopizás közben mindig elalszik a babám?
5-10 perc után mindig elalszik a 3 hetes kisfiam. Rövid idő múlva felébred és megint enni kér, így gyakorlatilag az egész nap a szopizással telik, ha mindig mellre teszem. Próbálom mocorgatni, ébresztgetni, ha érzem, hogy bealszik, ez egy ideig működik, de sokkal tovább így sem szopizik rendesen.
Mit tehetnék?
Én a fülét,arcát szoktam piszkálni.
Ha a piszkálódás nem jön be,akkor vedd fel és büfiztesd meg.Ha arra sem ébred fel,akkor mélyen alszik,és egy darabig nem fog felkelni.De ilyenkor az a tapasztalatom,hogy csak felületesen alszanak be,és egy kis mozgatásra kipattan a szemük.Ezt mondjuk bő fél óráig játszhatod,esetleg tovább,ha úgy érzed nem evett eleget,vagy már ébren sem kell neki a cici.Így talán többet fog szuopizni egyszerre,és ritkulni fognak az étkezések.
Az én lányom elmúlt két hónapos,de én még mindig úgy érzem,hogy merő egy szoptatás az egész napom:)
Szia! Nálunk ugyan ez volt. Én már kész idegroncs volta, mert a gyerek folyton üvöltött, mert nem evett eleget, és az egész napom szopiból, meg büfibő állt, de semmire nem ébredt fel, csak ha leraktam. De arra aztán azonnal.
Végül addig jutottunk, hogy a kicsi egy hét alatt vesztett a súlyából. Ezután elkezdtem lefejni a tejet és cumisüvegből kapja. Ez bevált, bár néha még azon is bealszik. Azóta is próbáltam szopiztatni, mindíg ugyanaz lett a vége. Pedig már 2,5 hónapos. Sajnos nem tudtam mást csinálni vele. Neked azért kitartás, mert még kicsi a babó, hátha belejö még a dologba. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!