Mennyi idős kortól jön el az az időszak, amikor lényegben fenn van napközben és lehet vele játszani? Most még mindig elalszik szopizás közben.
Figyelt kérdés
Most 6 hetes a kislányom és van, hogy fenn van délelőtt, de azt vettem észre, hogy inkább ez még az alvós korszaka.2011. aug. 24. 11:01
1/5 anonim válasza:
Amikor úgy igazán, érdemben lehet vele játszani, az szerintem olyan 3 hónapos korra jön el. Addig legalábbis az én lányom evett, nézelődött kicsit, és aludt is. És olyan 3 hónapos kora körül kezdett el éberebb lenni, több időt bírt ki két etetés között.
2/5 anonim válasza:
fiam 5 hónaposan mág a három orából kettőt aludt igy vele csak 6 hónaposan lehett játszani.A lányom mpst 3 és fél hónapos is imád kacagni ha csikizem vagy ha beszélek hozzá.de a kedvence ha puszilgatom a nyakát.:)
3/5 anonim válasza:
3-6 hónapos kor között kezd el többet fenn lenni. De játszani nagyon még nem lehet egy 3 hónapos babával. 6 hónapos kora körül kezdesz el tudni vele játszani, de igazán olyan 8-10 hónapos kortól.
Jó babázást!
4/5 anonim válasza:
Fiú babám van, 5 hónapos kortól igazán élénk, nagyon nyit a világ felé, felénk és minden tevékenység irányába, játékok önálló felfedezésére, tapintás stb. Partner bohóckodásra, együtt játékra is. Végeredményben onnantól, ahogy kezd "eszmélni", önálló, tudatos mozgásokat végezni (hasrafordulás stb.).
5/5 anonim válasza:
Lányom 3 hónaposan már sokkal "figyelmesebb" volt, érdekelte a világ, nézelődött, nevetgélt az arckifejezéseinken, vagy ha puszit küldtünk neki. 5-6 hónaposan a mozgásfejlődés miatt vált még inkább nyitottabbá a világ felé, már lehetett vele huncutkodni, csikizni, kukucskálni stb. De igazán szerintem 8 hónapos kora körül vált igazán gyerekké, onnantól már sokkal játékosabb. S ez folyamatosan csak jobb és jobb, ahogy nyílik a kis értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!