Kevesebb lesz a tejcim, ha kimarad a éjszakai 2 szopizás?
Figyelt kérdés
Mert 9 hetes babám 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Este fél 10 től, reggel 7 ig. Nem lesz igy kevesebb a tejcim?2012. júl. 29. 11:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. De ha biztosra akarsz menni, kelj fel egyszer fejni!
2/4 anonim válasza:
kevesebb tejed lesz :) nagyon okos az emberi test, annyit termel amennyi az igény. ha 2 szopi kimarad, annyival kevesebb tejed lesz, de ez ugye nem baj, mert a babád nem is kéri. lehet pár nap éjjel csurogni fog a tejed, de szépen hozzáigazodik a termelés
3/4 anonim válasza:
Nekem első gyerekem aludta át nagyon hamar az éjjeleket. Annyira kevés lett a tej emiatt napközben is, hogy sajnos el kellett kezdeni pótolni, és lassan el is apadt a tejem :( Figyelgesd, ha kevesebb lesz, és sokkal, akkor érdemes lenne felkelni egyszer fejni szerintem.
4/4 anonim válasza:
Nemtom miért kellett lepontozni, több ismerősömnek is hétalvó a Babája, mégis dől a tejük...
A tej mennyisége sok mindentől függ... Kicsit utána kéne nézni a témának és csak bizonyos ismeretek birtokában pontozgatni!
Fejjél, egyél-igyál rendesen és lesz "tejci"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!