Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kizárólagos szoptatás mellett...

Kizárólagos szoptatás mellett hogyan lehet fogyni, vagy esetleg sportolni? Nálam a kilók nem "olvadnak" le maguktól.

Figyelt kérdés
2008. máj. 12. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélj orvossal. Ilyenkor az elsődleges a baba - és csak utána jöhet a fogyás. Csak orvos tud segíteni a helyes diétában. És mozogj is!
2008. máj. 12. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:

A szptatás maga is eredményez némi súlyvesztést a legtöbb nőnél, vannak, akiknél egészen sokat. A sportolást meg te érzed leginkább, okoz-e problémát, mennyire esik jól, stb. Én versenyszerűen sportolok és szülés után a lehető leghamarabb szeretnék újra a pályán lenni, de ez nálam is attól fog függeni, hogy a sport mennyire befolyásolja pl. a szoptatást, mert bármennyire is szeretem csinálni, azért a kisbabám az első. Kipróbálom és úgyis jelez a szervezetem, hogy mit bír.

Szerintem te se kezdj fogyókúrába, bár arra odafigyelhetsz, hogy egészséges, tápláló ételeket egyél, de ne vigyél be fölösleges kalóriákat. Ne egyél zsírosat, túl sok édeset, stb.

Amúgy az egyik legjobb fogyasztó a lassú, de hosszú ideig végzett mozgás. Értem ezalatt pl. a hosszú sétákat. Nem kell futni menni ahhoz, hogy több kalóriát égess, inkább gyalogolj - persze nem kirakatnézegetős andalgásra, hanem élénk sétára gondolok - ebben akár a picurod is partner lehet, mert magaddal tudod vinni babakocsiban. Valószínűleg neki is tetszeni fog, neked jót tesz és babysitter se kell, amíg elmégy otthonról. Vigyél magaddal elegendő folyadékot, ha megszomjazol, igyál, attól nem hízol, viszont a tejcsire jó hatással lesz.

Sok sikert és sok boldogságot a picihez!

2008. máj. 13. 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha odafigyelsz a szénhidrátbevitelre, és naponta mozogsz olyat, ami megemeli a pulzusszámot, sztem fogyni fogsz :)

Nálam elég (lenne), ha nem ennék édességet, kekszeket stb., és csökkenteném a kenyérfogyasztást. Nem szabad túl lecsökkenteni, mert a szénhidrát kell a tejtermelődéshez.

2008. máj. 13. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!