Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan választottátok el a...

Hogyan választottátok el a babátokat?

Figyelt kérdés
Fiam 9 hónapos múlt már ott tartunk hogy szinte óránként felkel éjjel és cicizik már nem nagyon bírom mert nem tudok aludni szinte egész éjjel:(((( Nagyon kimerít ezért szeretném elválasztani.Nappal nem nagyon kéri már de az éjszakák kikészítenek. Más is volt így?? Adjatok tanácsot légyszi mert már kivagyok
2012. aug. 19. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 11 hónapos és ugyanezt csinálja 2 hete. Én arra gondolok hogy fogzik, és emiatt van ez.

Régebben is ezt csinálta a kisfiad, vagy csak mostanában? Mert lehet ám hogy ő is fogzik, és ilyenkor szerintem jól jön még a cici :)

2012. aug. 19. 11:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajna gyakorlatilag ez megy mióta megszületett ezért is vagyok már szerintem nagyon fáradt :((
2012. aug. 19. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Húha az nem semmi. és ha felkel és csak vizet adnál neki? Állítólag ha egy pár napig csak vizet kap, akkor leszokik az esti ciciről.

Én még egyébként nem tudom, mert nekem is cicizik este, az a baj hogy nekem csak cicin alszik el, nem tudom még hogy hogy fogom erről leszoktatni.

2012. aug. 19. 13:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt próbálok neki adni de eltolja a kezem és huzigálja a pólóm de most majd megpróbálom hogy elringatom hátha beválik.Nem könnyű az biztos és ha még nagyobb lenne még nehezebb dolgom lenne szerintem.
2012. aug. 19. 13:40
 5/5 Nagyenn nagydé ***** válasza:
Ugyan már régi kérdés, de szerintem ez a szeparációs szorongás első hulláma.
2012. nov. 23. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!