Hogyan választottátok le babátokat a ciciről?
Azon kívül, hogy vagy kéri majd vagy nem, nem tudok mást mondani. De szerintem a többiek sem...
A nagyinál nyilván megvolt, mert te nem voltál ott, de otthon elképzelhető, hogy nem így lesz és szopizni kér majd. Csakis rajtad múlik, adsz-e majd neki vagy sem. Ha nem, akkor pedig várható, hogy esetleg hiszti lesz érte, amit valahogy igyekszel majd megoldani...
Szerintem a forgatókönyvet te is sejted. Én még szoptatok, úgyhogy én nem tanácsolnék neked olyat, amivel nem értenék egyet.
Sehogy.
A nagy 21 hónaposan abbahagyta, akicsi 20,5 hónapos és még 2-3x ciczik. Majd leszokik magától ő is.
Nagyon szerettem szoptatni megvartam mig magatol abbahagyja,ez szep fokozatosan meg is tortent,34 honapos korara teljesen elvalasztotta magat.Lehet valoban kerni fogja a lanykad a cicit.Te meg most dontsd el mit akarsz ne menj bele abba hogy nem adom de megis,ha igy teszel nagyon nehezen tudod majd elvalasztani.Ha az elvalasztas mellett dontesz mindenkepp maradjon meg az osszebujas mondjal neki meset,az esti elalvasnal,az ejszakai szopizasrol maceras leszoktatni mindenkepp beszeld meg vele hogy ejjel a cici is alszik,keszits oda magatok melle teat vagy valami innivalot amit szeret.Lenyeg az hogy a sok szeretet torodes megmaradjon.
De az en szemelyes velemenyem,ha elfogdod:ne valszd meg el teljesen,jon a beteges,megfazos idoszak,sok immunanyagot tartalmaz meg az anyatej es ha beteg is lesz etvagytalan az anyatejnel nincs jobb ilyekor.
Tavaly telen a 22 honapos kisfiam elkapott egy hanyos virut,magas laza is volt visszaalt a szinte kizarolagos szopizasra nagyon orultem hogy meg szoptatok mert tudtam megy bele folyadek es kaloria is.
Tökéletes időzítés. Szerintem ezt már meg is oldottad. Amint meglátod dícsérd meg, hogy milyen nagylány is már, hogy ilyen okosan és jól viselkedett. Ő maga is nagyon büszke lesz magára, hogy már nem kisbaba, hanem nagylánynak lett kinevezve! Aztán ha cicit kér, csak annyit kell neki mondani, hogy azt csak a kisbabák kaphatnak, a nagylányok már nem.
Nálunk is ez jött be. A fiam még egy év múlva is mondogatta, hogy csak a babák ciciznek de én nagyfiú vagyok én már nem cicizek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!